Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kénne?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt élünk.
De mostanában alig akar ki kelni az ágyból. Szinte egész nap csak a sötét szobában fekszik. Ha fel is kell,amint elmegyek pl boltba mire haza érek már fekszik..
nem birom ezt sokáig.
Hogy szakítsak vele?
2017. dec. 19. 11:09
21/26 anonim válasza:
Szóval bántalmaztad, talán rendszeresen bántalmazod, és még Te pampogsz. A lehető legjobb dolog, amit tehetsz ezzel a lánnyal, ha az egyik bolti sétádból soha többet nem mész vissza.
22/26 anonim válasza:
Utolsó szó sincs bàntalmazàsról .A kérdező értelmesen elmondta hogy vêletlen kiverte neki az az baleset volt .Képzeld nalunk meg uncsitesom jart hasonloan csak ő maganak okozta a balesetet nem figyelt oda és par foga odalett de azota rendbejött.Az emberrel előfordul ilyen helyzet is nincs előre megírva.Am sztem biztasd hogy jobb lessz szivem atvészeljük együtt és érezze hogy te ott vagy a nehéz helyzetben mellette .Mond neki hogy nemsokà szêp fogaid lesznek és hogy nemsokà jobban fogod ez àltal érezni magadat de ha már a szakitáson gondolkodsz az már régen nem jó.Tudod ha valakit szeretünk akkor nem csak a naposabb időszakokban kell vele együtt lenni hanem a szomorúnbb percekben is.Ha elhagyod akkor csak azt bizonyítod neki hogy nem is szeretted igazàn csak elvoltàl vele .Plussz te okoztad a balesetet màr csak puszta jó szàndêkbol is illik àllni a fogorvosi költséget ha mar nem szereted ugy mit régen.
23/26 anonim válasza:
#22 lehet, hogy tévedek, de olvasd újra a 13-14 es kommentet. A "nem hagynám, hogy elvegyék tőlem" nekem gyanús. Mintha a barátnő a tulajdona lenne. Közben meg véletlen úgy kiveri a fogát, hogy a pótlást sem lehet megcsinálni. Aztán a lány napokig nem akar emberek közé menni. Nekem nagyon gyanús, hogy kapott a csaj egy jó nagyot.
24/26 anonim válasza:
Igen, a "nem hagynám, hogy elvegyék tőlem" tényleg tipikusan az a felfogás, amikor tulajdonának tekinti a lányt, és ha jönne valami új fószer, akkor ott lenne baja mindenkinek.
25/26 A kérdező kommentje:
Nem tekintem a tulajdonomnak, de nehogy már elhagyon más miatt.
Az szemétség lenne
2017. dec. 19. 19:20
26/26 anonim válasza:
Mert a fogáz kiütni nem volt az? Azaz nem lenne az, ha igaz volna ez a sztori?
Nyilván nem igaz mert arra sem írtál hogy mi történt, nem tudtál kitalálni fedősztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!