Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kénne?
A barátnőmmel együtt élünk.
De mostanában alig akar ki kelni az ágyból. Szinte egész nap csak a sötét szobában fekszik. Ha fel is kell,amint elmegyek pl boltba mire haza érek már fekszik..
nem birom ezt sokáig.
Hogy szakítsak vele?
Ja, már majdnem írtam normális választ, aztán olvastam a kommentjeidet, kérdező.
Komolyan nincs egy érdekes film, könyv, videojáték, makettépítés, vagy bármi, amivel elfoglalhatnád magad? Tényleg az összes lehetséges opció közül a legjobb szórakozás a gagyi kamukérdések kiírása?
Nem kamuzok.
Gondolom a fogra gondoltok.
véletlen volt.
Nem kamu kérdés!!
De többször nem mondom el.
Kösz a cinikuságot utolsó.
Egyébként még szép hogy nem hagynám hogy elvegyék tőlem. De ezt már hogy csak fekszik nehezen viselem.
És nem tudom hogy mozditsam ki
Na jó ez most komoly?
Áhh mindig megdöbbenek milyen emberek és milyen kapcsolatok vannak a világon......És még valaki képes és komolyan tanácsot ad arra a sztorira hogy valaki hogy mozdítsa ki a csaját otthonról akinek ráadásul kiverte a fogát. A világ megérett a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!