Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitanom kénne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanom kénne?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt élünk.

De mostanában alig akar ki kelni az ágyból. Szinte egész nap csak a sötét szobában fekszik. Ha fel is kell,amint elmegyek pl boltba mire haza érek már fekszik..

nem birom ezt sokáig.

Hogy szakítsak vele?

2017. dec. 19. 11:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja, már majdnem írtam normális választ, aztán olvastam a kommentjeidet, kérdező.

Komolyan nincs egy érdekes film, könyv, videojáték, makettépítés, vagy bármi, amivel elfoglalhatnád magad? Tényleg az összes lehetséges opció közül a legjobb szórakozás a gagyi kamukérdések kiírása?

2017. dec. 19. 11:58
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok.

Gondolom a fogra gondoltok.

véletlen volt.

2017. dec. 19. 12:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Lehet kamukérdés, de higgyétek el, vannak az országnak olyan vidékei, olyan emberekkel, ahol tök hétköznapi dolog, hogy "szeretetből" valaki kiüti a párja fogát. Nem volt meleg a leves, vagy elment fodrászhoz engedély nélkül... magának kereste a bajt gondolom. Most meg nem akar kimozdulni. Csak a baj van a nőkkel, igaz? Hagyd hát ott, de ha új pasija lesz, azért fenyegesd meg életveszélyesen mindkettőt!
2017. dec. 19. 12:01
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés!!

De többször nem mondom el.

Kösz a cinikuságot utolsó.

Egyébként még szép hogy nem hagynám hogy elvegyék tőlem. De ezt már hogy csak fekszik nehezen viselem.

És nem tudom hogy mozditsam ki

2017. dec. 19. 12:08
 15/26 anonim ***** válasza:

Na jó ez most komoly?

Áhh mindig megdöbbenek milyen emberek és milyen kapcsolatok vannak a világon......És még valaki képes és komolyan tanácsot ad arra a sztorira hogy valaki hogy mozdítsa ki a csaját otthonról akinek ráadásul kiverte a fogát. A világ megérett a pusztulásra.

2017. dec. 19. 12:11
 16/26 anonim ***** válasza:
Vidd el egy fogorvoshoz és álld a pótlás költségeit!
2017. dec. 19. 12:28
 17/26 A kérdező kommentje:
Elvittem,de annyira pici fog maradt,hogy híd kell
2017. dec. 19. 12:29
 18/26 A kérdező kommentje:
De csak januárban tudják megcsinálni,mert jönnek az ünnepek
2017. dec. 19. 12:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Hogy verted ki?!
2017. dec. 19. 13:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Szakíts vele minél hamarabb, jobbat érdemel
2017. dec. 19. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!