Érdemes az anyjaék miatt szakítanom vele?
Ugy döntöttem, hogy egy utolsó esélyt adok magamnak (illetve a kapcsolatunknak is) abban, hogy döntsek.
Vannak problémák a kapcsolatunkban, és már nem akarok tovább vegetálni így.
Holnap még lesz egy közös nagy meló, ahova elmegyek segíteni a barátomnak, de ha rosszul sülnek el a dolgok, kimondom a szakítást.
Arról van szó, hogy holnap leszünk kb 12en és barátomnak segítünk egy dologban. De a barátom anyja annyira egy sóher nő, hogy képes lesz arra, hogy mindenkit körbekínál ebéddel, és majd direkt 1 tányérral kevesebbet hoz, hogy én ne egyek, menjek haza, úgyis közel lakom, és egyek otthon, miközben majd ott fog kajálni rajtam kívül 11 ember. Ha ezt újra képes megtenni, barátom meg nem nyitja ki a száját, hogy ez igy nagyon kellemetlen szituáció, akkor otthagyom.
Egyébként ami hiányzik a kapcsolatunkból kb már 1 éve: a szerelem, az egymás iránti érdeklődés, és feltétel nélküli szeretet, tisztelet, az ölelés, a csók, és a szex is sokkal kevesebb. A vonzalom az megvan bennem a párom iránt még ma is, külsőre nagyon tetszik, néha nagyon aranyos, de egyébként pont olyan zsugori alak mint az anyja.
Szerintetek mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!