Szerintetek is szakítanom kéne vele?
Egy éve vagyok együtt a párommal. Sajnos 3 hónapja kb va,hogy 4-5 napig sem keres,még egy sms-t sem bír írni,hogy mi van vele,vagy hogy megkérdezze,én élek-e még. Én már belefáradtam abba,hogy naponta kerestem,de semmi reakció nem volt rá. Ha jön hozzám,meg bejelentés nélkül jön,amit én nagyon utálok,mert gyakorlatilag egész héten vigyázzba kell állnom és otthon kell lennem,mert hátha jön,és ha nem vagyok otthon,akkor meg hova menjen,ugyebár. Pedig ezerszer mondtam neki,hogy nem szeretem,ha nem képes mondjuk délelőtt írni egy üzenetet,hogy este jön.Mert nyilván akkor az ember nem csak egy személyre vásárol,hanem kettőre.
Na meg az is nagyon zavar,hogy néha ha épp van ideje rám hétvégén sem megyünk sehova.Nincsenek nagy igényeim,de egy séta,vagy vásárba menés szerintem belefér mindenki költségvetésébe is. De ha találkozunk,akkor így szeret,meg úgy szeret,csak én ezt már egyre nehezebben hiszem el. Mindenki azt mondja,hogy ez már nem normális kapcsolat (hozzáteszem,szex is maximum havonta 3-szor 4szer van),minek vagyok vele,mért nem keresek olyat,aki megbecsül és nem csinál úgy,mintha természetes lenne,hogy én vagyok neki.
Lehet lépnem kéne,mert már talán szerelmes sem vagyok,csak jó lenne tudni,hogy hol szúrtam el,hogy később tanulhassak belőle.Mert amúgy régebben,mikor én tudtam hozzá menni,akkor minden nap együtt voltunk,de most,hogy neki kéne jönnie,már nehezére esik.
Nem,nem csal meg,mert közös a baráti társaságunk,és velük mindent megbeszélünk,vannak bizalmasaim,akik elmondták volna ha úgy lenne,de tudom,hogy nincs úgy. Ellaposodott az egész és nem tudom van-e értelme küzdeni.
Nem kellene szakítanod, hiszen ennek köze nincs a kapcsolathoz. Valószínűleg nem te szúrtad el, egyszerűen neked vannak jogos elvárásaid, ha már párkapcsolatban élsz, neki meg néha jólesik a társaságod.
Ez még barátságnak is gyenge.
Őszintén: szerinted az rendben van egy kapscolatban, hogy 5 napig nem kíváncsi rád, és havonta 3x van szex?
Elárulom, nem.
Ez az ember sz*rik rá magasról, néha átmegy d*gni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!