Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítanom kéne vagy mit gondoltok?
3 éve vagyok együtt a párommal. Az utóbbi 7 hónapban viszont van egy harmadik, akivel viszonyunk van azóta is. Nem vagyok rá büszke de a barátommal nem túl jó a szex viszont egyébként nagyon rendes, kedves és szerető férfi. A szeretőmmel viszont képtelen lennék párkapcsolatra viszont vele nagyon jó a szex teljesen kielégít. A barátom nem sejt semmit.
Nem tudom mit csináljak tényleg. Mindkettejükre szükségem van csak teljesen másképp, viszont kezd egy kicsit lelkiismeretfurdalásom lenni a barátommal szemben. Eleinte úgy voltam vele hogy majd alakul a dolog nem gondoltam, hogy a harmadikkal ilyen rendszeresen összejárunk majd és össze is voltam zavarodva eléggé akkoriban amikor kezdődött. Én egyetemre járok a párom dolgozik mostanában egyre kevesebb időt is töltünk együtt ami nem miattam van.
Szerintetek szakítsunk vagy ti mit tennétek a helyemben ? Tényleg szeretem őt és lehet ez lenne a helyes de tudom hogy ő is szeret engem és ezért nagyon nehéz lenne neki.
Ez az ideális élet. A barom tejel, a bika is "tejel" csak másképp.
Kihasználod mindkettőt és legyél szíves ne írd azt, hogy szereted a barátod, mert nem szereted. Ha szeretnéd akkor nem tennéd ezt vele/a háta mögött.
nem ítéllek el, de nagyon csodálkozom, hogy csak kicsit van lelkifurdalásod.
szerintem kezeld külön a kettőt. hagyd el a barátod, mert nyilvánvalóan csak a biztonságot keresed vele. a szeretőddel meg addig legyél, amíg biztos, hogy nem szeretsz bele.
ja és hidd el, hogy talán egyszer lesz valaki, akivel mindkét jót egy személyben megtalálod.
A szomorú az, hogy ezt is várják el. Ez így kimondva nincs, de rengeteg az utalás erre. Kapásból az az általánosítás, hogy "minden férfi disznó/szexmániás", ha 1 levelet írsz akkor máris "nyomulsz" meg "biztos bele akarsz élvezni"...
Tipikusan az a világ, ha megkérded az időt akkor kapod a pofont, hogy "már megint nem bírsz a véreddel?!" Pedig semmi ilyen nem volt. Csak ezt várják el, anélkül, hogy bármi is történt volna
Hét hónapon keresztül vágja át a férfit, akit állítólag szeret, most meg idejön megerősítésért, hogy "ordas r..banc vagyok, aki a párom mellett más f..szát szopja, mit tegyek."
Te nem nő vagy, hanem egy útszéli l.tyó! Mondd meg a párodnak, utána meg sipirc le egy kötéllel a pincébe... Mentsd meg magadtól a férfiakat meg az emberiséget!
A kérdés olvasása után biztosan nagyon sok nő érzi szarul magát, pusztán azért, mert ő is nőnek született. Én meg férfiként az előttem szólók kirohanása miatt érzem szarul magam.
Gyerekek, lássunk már tisztán! Megcsalásügyben nagyon messze vezetünk a nők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!