Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom visszanyerése?
Figyelt kérdés
Érdekes sztori,igazábol egy két "jótanácsot" szeretnék kapni attól,aki esetleg volt már ilyen helyzetben.Az egyik jó fiúbarátomrol és jómagamról van szó (L/24).Igazábol kb 3 éve vagyunk ismerősök,de az utolsó egy évbe nagyon összemelegedtünk,mindig amikor tehettük összejártunk.(amiota nincs meg az exem) Nekem jó volt ezen a szinten, igaz én is megszerettem öt, de nem álltam készen egy kapcsolatra,élveztem a szabadságom.Ő viszont már célozgatott, hogy ez több is lehetne és eléggé belémhabarodott.Sajnáltam,de megmondtam neki hogy ez a szint most nekem megfelel, különben is télen külföldön dolgozom, és nem akarok senkit magára hagyni.Ezt ő látszólag megértette,ekkor kicsit megnyugodtam.Közben viszont hülye fejjel összekavartam az ő egyik jó barátjával,ami persze kiderült.(ugy voltam vele hát szingli vagyok,nem tartozok elszámllolásolással,miért ne),de hamar rákellett jönnöm ezt eléggé elcsesztem.Neki irtó szarul esett,a másik srácot is megutálták,de nekem úgymond "nem olvasott be".Én írtam rá,hogy remélem megtudjuk ezt beszélni és túllépni ezen.Remélem nincs oda a "kapcsolatunk". Kérdés vissza tudom e szerezni a bizalmát, fiúk szemszögéből ez lehetséges e?(persze ez személyiségfüggő is tudom) Egy két épitő jellegű tanácsot szívesen fogadok! :)
Szexre kellhetsz még neki, de komoly dologra nem. A barát/haver/rokon mindig tabu.
2018. márc. 10. 16:06
2/6 anonim válasza:
Szegény srác. Mennyire tud fájni az ilyen.
Vagy válaszd őt párodként, vagy hagyd békén, itt nincs arany középút. Már beléd szeretett. Ha egyedül akarsz lenni, ne játssz más érzéseivel.
2018. márc. 10. 16:15
3/6 anonim válasza:
Ennyi idősen már kinőhettél volna a lotyó tini korszakból.
Felejtsd el mindkét srácot, mindenkinek jobb lesz.
2018. márc. 10. 16:22
4/6 anonim válasza:
Édes Istenem, legalább ne barátjával csináltad volna! Miért nem tudtál másik alomból szeretőt választani? Benned semmi tapintat nincs. Az az építő jellegű tanácsom, hogy máskor képzeld bele magad a másik helyzetébe, hogy neked hogy esne. Ha valamit úgy kell kimagyarázni, hogy "de hát én csak...", akkor inkább ne csináld meg. Nőkre nem szoktak ilyen ítéletet mondani, de te tárgyiasítottad mindkét fiút és nem érdekeltek a tetteid következményei.
Ennél épületesebb tanácsom nincs, csak egy predikcióm: ha megbocsát neked a "barátod", akkor egy menthetetlen papucs, aki meg is érdemli a sorsát.
2018. márc. 10. 16:23
5/6 anonim válasza:
Még ha nem is vagytok úgy együtt, azért az egyik jó barátjával összefeküdni? Gondolom neked sem esett volna jól, ha az egyik legjobb barátnődet, fektette volna meg. Íratlan szabály, hogy rokon, barát az tabu.
2018. márc. 10. 16:25
6/6 anonim válasza:
A bizalom olyan mint a tükör; ha eltörik megragaszthatod, de már sosem lesz ugyanolyan mint előtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!