Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki volt a hibás szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt a hibás szerintetek ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Nagyon röviden...Adott egy 27 éves lány. Szakított vele több év után a barátja. Felkereste egy pár évvel idősebb régi ismerősét, aki próbált neki segíteni a szakítás feldolgozásában. Lefeküdtek párszor, a férfi kezdeményezett, akinek viszont barátnője volt közben.

2018. ápr. 4. 13:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
Mindkettő.
2018. ápr. 4. 14:54
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Felkerested, de nem ez volt a célod? Mesélj még :D
2018. ápr. 4. 14:59
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

Jaj mit vártok kommentelők?

Még azt sem tudja helyesen leírni, hogy "rábeszélt"....

2018. ápr. 4. 15:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Trolltól ne várd, hogy helyesen írjon. :D
2018. ápr. 4. 15:23
 25/26 anonim ***** válasza:
14%
Hol itt a hiba? Mi vaan? Mindkettőtöknek szüksége volt valakire, csak kihasználtátok egymást. De ez nem hiba! Hiszen jól éreztétek magatokat, nem?
2018. ápr. 4. 18:48
 26/26 anonim ***** válasza:

A férfi hibás hisz kihasználta a helyzetet. Te inkább csak gyenge vagy. Az még talán oké, hogy kellett a segítség, a vigasz, a megértés, kellett hogy kiöntsd a szíved. A gyengeség abban van, hogy hagytad hogy a pasi ezt kihasználja.

Jobb inkább barátnőhöz fordulni ilyen esetben. Lehet hogy egy férfi másképp látja a helyzetet, hasznosabb tanácsot tud mondani egy másik férfivel kapcsolatban, de a gyengeségre általában ugranak, kihasználják, mégha eredetileg nekik sem ez volt a szándékuk.

Mélypontokban én is kiszoktam kérni férfiak véleményét is, de már csakis chaten, mert tudom hogy ilyenkor nagyon könnyű lenne kihasználni a helyzetet, hisz mindennél jobban hiányzik az ölelés, a bújás, egy másik test melege. Az meg egyenes út a szexhez, mégha nem is arra vágyom.

Valószínű most is ráfogok járni barátnőim nyakára 1-1 üveg piával, pedig amúgy sosem iszok ☹. Férfiakkal legfeljebb írásban beszélek, hátam közepére nem fog most egy darabig hiányozni senki. (most vagyok szakítófélben életem szerelmével több év után)

2018. ápr. 5. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!