Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki volt a hibás szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt a hibás szerintetek ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Nagyon röviden...Adott egy 27 éves lány. Szakított vele több év után a barátja. Felkereste egy pár évvel idősebb régi ismerősét, aki próbált neki segíteni a szakítás feldolgozásában. Lefeküdtek párszor, a férfi kezdeményezett, akinek viszont barátnője volt közben.

2018. ápr. 4. 13:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Mindketten hibásak voltak. De semmi vész, segítek feldolgozni az esetet.
2018. ápr. 4. 13:55
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Mind a két fél a hibás.
2018. ápr. 4. 13:56
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha a lány tudott arról, hogy a férfi foglalt, akkor mindketten hibásak.
2018. ápr. 4. 13:57
 4/26 A kérdező kommentje:
Felvállalom, én vagyok a lány a szituációban. Tudtam róla. Nagyon bánt utólag :(
2018. ápr. 4. 14:00
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettő egy rongy.
2018. ápr. 4. 14:00
 6/26 anonim ***** válasza:
65%

"Lefeküdtek párszor, a férfi kezdeményezett, akinek viszont barátnője volt közben." => Na, akkor ki a hibás, ez komoly kérdés?

Elárulok egy nagy titkot:

Ha a csaj kezdeményezett volna, akkor is a pasi a hibás, mert neki van kapcsolata, amiért felelősséggel tartozik, lehet ám nemet is mondani. A csaj meg szingli, nem felel senkiért, szóval nincs kérdés...

2018. ápr. 4. 14:01
 7/26 anonim ***** válasza:
8%
Hibás? Senki. Ez egy teljesen tipikus eset. Szakítás után egy nő, kapott kis vigaszt. Egy ninden napos eset. Általában baráttól ez a minimum.
2018. ápr. 4. 14:01
 8/26 anonim ***** válasza:
60%
Elsö körben a férfi hibás, mert a megcsalásra semmi sem jogosít fel. Második körben te meg nem tudsz értelmesen viselkedni és rohadtul szégyelld magad, ha tisztában voltál azzal, hogy van párja. Te mit gondolnál magadról az exed párja szemszögéből? Gyűlölöm az olyan embereket, mint te. Jöjjetek össze újra szerintem és kíméljetek meg mást magatoktól.
2018. ápr. 4. 14:04
 9/26 anonim ***** válasza:
90%
Mindketto gyenge jellem.
2018. ápr. 4. 14:06
 10/26 anonim ***** válasza:
14%
A ferfi, egyertelmuen. A helyedben elmondanam a baratnojenek a dolgot.
2018. ápr. 4. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!