Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki volt a hibás szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt a hibás szerintetek ebben a szituációban?

Figyelt kérdés
Nagyon röviden...Adott egy 27 éves lány. Szakított vele több év után a barátja. Felkereste egy pár évvel idősebb régi ismerősét, aki próbált neki segíteni a szakítás feldolgozásában. Lefeküdtek párszor, a férfi kezdeményezett, akinek viszont barátnője volt közben.

2018. ápr. 4. 13:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
miért nem volt jó egyedül neked szakítás után miért kellett egy vészfhaszt behívni kapásból?
2018. ápr. 4. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Mind a kettő hányadék jellem, megérdemlik egymást.
2018. ápr. 4. 14:10
 13/26 A kérdező kommentje:
Nincs köztünk azóta semmi. Nem akarom folytatni ezt az egészet. Most jó nekem egyedül.
2018. ápr. 4. 14:14
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Most igen. Aztan kesobb egy kis lelekfoltozasra lyuk kitoltesre mesz mas faszihoz. Ez a nem mindegy. Es ez vezet oda, hogy egy gyenge jellemu olcso, no leszel es vagy is. Maradj egyedul, de a hozzad hasonlok nem kepesek egyedul viselni a maganyt es a fajdalmat, napraforgo vagy, oda fordulsz ahol sut rad egy kis nap.

Ne akard mar atverni magad, pontosan tudtad, hogy mi lesz ha felkeresed azt a “regi ismerost” ne altasd magad, ezt akartad, edd meg szepen.

Amugy jol nyomod. ;)

2018. ápr. 4. 14:22
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

80-20% a férfi javára...

Te nem csaltál meg senkit, benned nem bízott senki, te nem árultál el senkit, viszont a nélküled nem is lett volna megcsalva a nő. Vagyis k tudja; akinek csalfa természete van, az csak az alkalomra vár.

2018. ápr. 4. 14:24
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ha a volt barátod fülébe jut, mit csináltál, úgy fog örülni, mint majom a farkának, hogy szakított veled. Mert ebből látszik a valódi jellemed. Tudgad, hogy van párja, mégis kellett a farka egy kis vigaszdugásra. Komolyan, annyi önkontrollod van, mint egy állatnak (illetve ennél még a kutyámnak is több van).

23/N

2018. ápr. 4. 14:28
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Gratulálok.
2018. ápr. 4. 14:30
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Mindketten ostobák.
2018. ápr. 4. 14:33
 19/26 A kérdező kommentje:
Amikor felkerestem, akkor nem ez volt a célom. Fűzött, de nem akartam az elején. Nem volt előtte egyéjszakásom sosem. Aztán valahogy rá beszélt a dologra.
2018. ápr. 4. 14:45
 20/26 anonim ***** válasza:
64%

Fel kerested, de nem ezt akartad...

Sosem értettem, hogy miért vannak olyan emberek akik annyira nem bírnak el lenni maguknak egyedül kicsit, hogy már válogatás nélkül össze fekszenek bárkivel. Változtass ezen tényleg és megelőzöd az ilyen kínos szitukat.

2018. ápr. 4. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!