Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt vagy sem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és a minap a telefonjában egy hátulról lefényképezett lány volt (meztelen volt, csak a derekára volt "rakva" egy póló) de nem tudott értelmes választ adni. annyira jutottam hogy a gyökér haverjától megkérdeztem tud e valamit mire azt válaszolta hogy neki küldték ezt a képet ő pedig átküldte a páromnak. nem ertem, ugyanis minek mentette le a képet ... furcsa az egész szitu. a haverja minden ribit meghúz akit csak lehet. szerintetek mi lehet a háttérben? lehet hogy az én párom volt együtt azzal a ****al és utána elküldte a képet a haverjának? a haverjával írt beszélgetést törölte, így elképzelni sem tudom mi történt. HELP

2018. márc. 15. 14:54
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a rejtett mappa és a törölt beszélgetés együtt elég elég egyértelmű
2018. márc. 15. 16:47
 32/42 A kérdező kommentje:
köszi!
2018. márc. 15. 16:50
 33/42 anonim ***** válasza:
21%

A bizalom nem azt jelenti, hogy vak lennék az egyértelmű jelekre, de nem keresem ezeket a jeleket és nem vagyok hajlandó minden szarban mögöttes jelentést keresni.. Ha valakivel odáig jutok, hogy összejöjjünk, akkor teljesen alap, hogy megadom ugyanazt a maximális bizalmat, amit én is elvárok. Brutál szar lehet állandó rettegésben élni és bizonytalansággal mérgezni a kapcsolatot, ráadásul voltam a másik oldalon, féltékeny párral, na az maga volt a pokol, ha valakit szeretek, akkor nem akarom, hogy ezt át kelljen élnie.

Engem is csaltak már meg, és? Akkor mostantól büntessek mindenkit, mert kifogam egy szemétládát? Hagyjuk már. Túlélhető dolog, nyilván a kapcsolat végét jelenti (nálam), de nem akkora világdráma, amin ne lehetne túllépni. Kellemesebben gondolok vissza arra a kapcsolatomra, ahol végül megcsalt az ex, mint a arra, ahol az ex hónapokig ellenőrizgetett, korlátozott, turkált a cuccaim között és minden apró szart jelnek vett, hogy megcsalom őt, miközben az égvilágon semmit se csináltam. Lélekgyilkos, kapcsolatgyilkos és teljességgel elfogadhatatlan. Inkább bízom és ha úgy alakul akkor pofáraesek, mint hogy mérgezzem a kapcsolatot féltékenykedéssel, kisajátítással, paranoiával. Előbbit simán fel lehet dolgozni, az utóbbi egy életre tönkretesz, de persze kinek mi.

2018. márc. 15. 17:15
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
A haverjaval írt beszelgetest törölte. Na ez elég jel. Mert minek torolne ha nem olyan titkos?
2018. márc. 15. 17:56
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arrol van szo h feltekenynek gyanakvonak kell lennem...

de ha a parom hirtelen elkezd tulorazni akkor igenis vszinu hamarabb utanajarok a dolognak...

de ha teljesen biznek benne akkor honapokig fel sem tunne a sok tulora...es lehet nem dolgozni jar...

szoval helyesen irtad,de sokan tenyleg annyira biznak a masikban

hogy meg az egyertelmu jeleket sem ismerik fel!!

sot ismerek olyat akinek mondtak h megcsalta a parja,de nem!!!

biztos mindenki hazudik,az o ferje nem olyan

bla bla bla...

egyszerüen fejre is allhattal volna akkor is a pasit vedte...

bizni kell!!!de nem vakon!!jol irtad!

De tenyleg sok nö van itt is akik „az en ferjem tuti nem csalt meg“

Nem,az en ferjem biztos nem csalna meg soha,neem ö nem ilyen!

es szerintem pont h öket csaljak mert tulzottan biznak a masikban

mindig nyitott szemmel kell jarni

de ez nem csak parunkra,hanem mindenkire igaz

szeretem a barataim is de ott is nyitva tartom a szemem mert kell😃

Mindig azt mondom:Magadon kivül senkiben sem bizz meg 100 szazalekban

2018. márc. 15. 18:07
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha rejtett mappába tesz előled dolgokat akkor bárhogy is szereted még most hagyd ott..
2018. márc. 15. 18:09
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Utolso vagyok-

Egy pelda:

Valaki azt mondja nekem h itt es ekkor es ezzel megcsalt a parom.

En:aki bizik a parjaban es remeli h nem igaz

de bebizonyositast keres igaz e v hamis ez az allitas...

Utana nezek a dolognak mi az igazsag

Mas emberek akik vakon hisznek:Jajj,dehogy ekkora hülyeseget

biztos valaki kitalalta az en parom sose csalna meg

Ezt igy bemeseli maganak es a dolog letudva

Parja is valtig tagad ö persze elhiszi minden szavat h nem igaz

2018. márc. 15. 18:11
 38/42 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, érdekes téma ez egyébként. de én úgy gondolom hogy aki azt írta hogy bízik 100%ig, oké bízz de én nem ilyen vagyok. én szeretem megelőzni azt hogy rajtam kívül mindenki tudja az igazat. nem görcsölök és rettegek ezért hogy úristen! vajon most ebben a pillanatban megcsal e ha nincs velem? nem így állok hozzá. még mindig állítom, a kérdésem csak a véleményt kérte. szerencsére minden ember más és más. te bízol 100-ig, én meg megelőzök inkább dolgokat minthogy aztán kiröhögjenek. ettől sem én sem te nem vagyunk rossz emberek hogy a nézeteink nem egyeznek.
2018. márc. 16. 10:03
 39/42 A kérdező kommentje:
#33 a válaszodra annyit írnék hogy megadod neki a bizalmat de! tetszene neked ha például minden héten találkozna egy mondjuk közös ismerősötökkel annak ellenére hogy nem bírod? de mondjuk munkatársa és a munkahelyi dolgok miatt vagy bármi tervek miatt kell találkoznia vele stb stb. nem hiszem hogy nem lennél féltékeny abszolút. azt mondja neked hogy nincs semmi. majd egyszer csak kiderül hogy hoppá valamit már érez iránta. de nem mondja el neked mert tudja hogy egy biztos pont vagy. lehet te semmit sem sejtesz. mert bízol benne. és ő pedig ezt szépen kihasználja. és nem fogja érdekelni hogy te minden nap kielégíted. neki kell a plusz. szerintem nem kell görcsölni, de illik odafigyelni hogy ne legyünk naiv emberek.
2018. márc. 16. 10:09
 40/42 anonim ***** válasza:
Páromnak is van egy haverja és ő szokott páromnak küldeni csajos képeket de az nincs rejtett mappàban .Ők is messengeren dumàlgatnak és azt automatikusan lementi és én is szoktam képeket küldeni páromnak viberen és ugyan oda menti a képeket .Én is szoktam a pàrom telefonjàt n3zegetni de csak a képeit semmi több besz3lgetéseket nem az az ő dolga de nem rejtegeti .
2018. márc. 20. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!