Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt vagy sem?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és a minap a telefonjában egy hátulról lefényképezett lány volt (meztelen volt, csak a derekára volt "rakva" egy póló) de nem tudott értelmes választ adni. annyira jutottam hogy a gyökér haverjától megkérdeztem tud e valamit mire azt válaszolta hogy neki küldték ezt a képet ő pedig átküldte a páromnak. nem ertem, ugyanis minek mentette le a képet ... furcsa az egész szitu. a haverja minden ribit meghúz akit csak lehet. szerintetek mi lehet a háttérben? lehet hogy az én párom volt együtt azzal a ****al és utána elküldte a képet a haverjának? a haverjával írt beszélgetést törölte, így elképzelni sem tudom mi történt. HELP2018. márc. 15. 14:54
1/42 anonim válasza:
Ha nekem whatsappon küld valaki egy képet, az automatikusan elmentésre kerül...
Viszont ha bármilyen okból nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Neked nincs szükséged olyanra, akiben nem bízol, neki meg nincs szüksége olyanra, aki féltékenykedik.
2/42 A kérdező kommentje:
messengerben történt raadasul véletlenül találtam egy rejtett mappaba. szeretem szóval otthagyni nem szeretném :/ csak az igazság erdekelne
2018. márc. 15. 15:02
3/42 anonim válasza:
Ahogy az előző is írja, sok platform automatikusan lementi a képeket, whatsapp, messenger, viber.. Neked az égvilágon semmi jogod a telefonjában turkálni, ha nem adott konkrét okot arra, hogy ne bízz benne, akkor undorító a viselkedésed. Ha pedig konkrét okod van rá, mi a francot keresel még mellette? Bizalom nélkül kutyaszart se ér egy kapcsolat.
4/42 A kérdező kommentje:
az én képeim az ő mappajaban voltak ! az én képeimet bármikor megnézhetem. azok is rejtett mappaba voltak. akkor találtam azt is.
2018. márc. 15. 15:04
5/42 A kérdező kommentje:
egyébként mindig használjuk egymás telefonját szóval nem tartom ezt fontosnak amit írtál
2018. márc. 15. 15:04
6/42 anonim válasza:
Havertol felesleges kerdezni, ugyis falazna neki.
A beszelgetes torlese gyanus.
Meg azt nem tudom felfogni, mi a francnak kell mas telojaban kutakodni. Soha nem jutott eszembe belenezni a paromeba es viszont.
7/42 A kérdező kommentje:
olvasd fentebb amit írtam. koszi
2018. márc. 15. 15:06
8/42 anonim válasza:
Ha nem a te képed, nincs közöd hozzá :)
9/42 A kérdező kommentje:
ha egy idegen lány képét találom az én képeim között, csak megnézem:))
2018. márc. 15. 15:09
10/42 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha nem bízol a barátodban, akkor tökmindegy, hogy megcsalt-e. Nekem elég furcsa, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudtok értelmes emberek módjàra tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!