Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Most ért véget másfél éves kapcsolatom, mivel a barátnőm egyik buli után, amibe én nem mentem el találkozott valakivel, és buli után lefeküdtek. Feltételesen az utolsó héten beszélgethettek titokban egymással, de ezt ő tagadja. Az elmondása szerint csak a buliba kezdtek el beszélgetni, de ez lényegtelen. Most együtt vannak. A kérdésem az, hogy hogyan tudjam ezt a fájdalmat feldolgozni és ezt az egészet elengedni? Sokszor elfelejtem két napra, aztán megint feltörekszik bennem az érzés. 20/F
Velem is volt ilyen :/ bar en cserebe szinte kivetel nelkul vegigmentem a baratnoin utana ,ugy hogy megbeszeltem veluk ,hogy titok marad ,de amikor megvoltak akiket akartam elmondtam a csajnak...
Lehet ,hogy szemetseg,de ha o megcsal ne varja h elnezzem... Csak en nem Ludas Matyi voltam ,hogy 3x adjam vissza hanem Ludas Matyi XXL és kb 10x adtam vissza.
2018. febr. 28. 00:51
2/11 anonim válasza:
Annyira sajnalom, hogy iylen hutlen rib***ncot fogtal ki.:/
Amugy szerinrem ezt az egeszet az ido gyogyitja csak be. Jarkalj el haverokkal, menj sportolni, hogy eltereld a gondolataidat.
2018. febr. 28. 02:11
3/11 anonim válasza:
Hát még talán jobb cipőben jársz, mint én jártam, én többször is megbocsájtottam, elsőnek hűtlenségének aztán meg folyamatos hazudozásainak és utána újra megcsalt, én több ideig voltam vele, az idő meg egy pár jó barát sokat segít :)
2018. febr. 28. 03:13
4/11 anonim válasza:
nekem 2 nagyon jó barátom segített kimászni a lejtőből...
2018. febr. 28. 03:13
5/11 anonim válasza:
Munka, barátok. Ez a kettő kellően elterelte a figyelmem. Fel a fejjel tesó, lesz majd jobb, hidd el.
2018. febr. 28. 05:53
6/11 anonim válasza:
Foglalkozz a hobbidal, barátokkal az eltereli a figyelmet.
2018. febr. 28. 06:59
7/11 anonim válasza:
#1! Azért dugtál meg csajokat, hogy a volt barátnödnek rossz legyen? Te aztán igazán szemét, gerinctelen voltál a barátnöivel szemben!! Ezzel dicsekszel?
2018. febr. 28. 08:25
8/11 anonim válasza:
#8, azt ne felejtsd el, hogy a "barátnők" is belementek..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, munka, hobbi, barátok, rokonok.. Egy idő után enyhülni fog, kitartás!
2018. febr. 28. 08:45
9/11 anonim válasza:
Át kell keretezned mindezt magadban. A hűtlen viselkedés, főleg egy önmagát kereső, folyton változó, szeszélyes tinilánynál (17 évesen ilyen), nem rólad szól. Kizárólag róla. Nem a te hibád, és nem is téged minősít, hogy "megcsalható" vagy. Ilyeneket ne gondolj. Másfél év ebben az életkorban soknak tűnhet, de évek múlva egyáltalán nem fogod annak érezni. Örülj neki, hogy ilyen "hamar" kiderült mindez, és nem évek múlva, mikor az eljegyzést tervezed. Legalább megtudtad, hogy nem érdemes erre a lányra pazarolni az idődet, energiádat, erőforrásaidat. Próbáld meg elengedni! Normális, ha magányosnak érzed magad, ha úgy érzed, hagyott benned egy űrt, ahogy a többiek is írják, érdemes a barátaid felé fordulnod, szabadidős tevékenységekkel lekötnöd magad. Válassz célokat, fejlődj, fordulj önmagad felé! Hidd el, sok lány fog még szembejönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!