Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom hogyan dolgozzam fel? Fel lehet egyáltalán? Borzasztó érzés tölt el 0-24be ha rá gondolok ha nem.
Megcsalt.
Nálam ez szakítás lenne. Aki egyszer megcsalt, meg fog újra. Bizalom meg nem lesz, így a kapcsolat sem fog semmit érni.
Ráadásul egy haverja nőjével csalt meg. Egy ilyen görénnyel akarsz együtt lenni?
Ne haragudj kérdező tényleg nem akarom tovább rontani a helyzetet de hogy tudsz megbocsátani egy olyan embernek aki megcsalt és nem hogy csak megcsalt hanem a saját barátja csajával tette?! Ilyen embert hogy lehet szeretni? Lehet arra hivatkozni hogy mindenki követ el néha hibákat,de még fiatal vagy feltehetőleg nem házas és gyermekes anyuka,még előtted az élet nem kellene leragadnod egy ilyen embernél akinek 0 a felelősségérzete.
Találsz te még ezer szebbet és jobbat mint ő!
ha banja és szeret akkor jo.
az hogy reszegek voltak az m1.
engem multhetvegen csaltmeg baratnom (2x is)
majd sirva feljott hozzam...
engem nem zavart kulonosebben.
amig szeret nekem m1
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!