Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

Párommal már 3 éve együtt vagyunk.

De nem értem. Nem érzek semmit. Ha elveszíteném, persze, hogy fájna.

De most ha rágondolok a páromra, nem érzek semmit. Pedig mindennap beszélünk, ha nem is személyesen, akkor interneten keresztül.

Miért van ez? Normális ez?

2015. ápr. 7. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nem szereted,ennyi.Miért vagy vele akkor ? Én meg ezt nem értem.
2015. ápr. 7. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert kezded megunni. Vagy nem figyel rad vagu erdeklodik irantad annyira hogy ugy erezd szereted. Csi aljatok tobb kozos programot csinaljatok olyat ami meg soha!
2015. ápr. 7. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt az elõzõ kapcsolatomnál. Aztán szétmentünk. Rossz volt, de úgy semmi extra. Aztán mikor újra találkoztunk, és tudtam, hogy soha többé nem lesz már köztünk semmi, mintha kiszakítottak volna belõlem egy darabot. Ès ez az érzés azóta sem múlik, pedig hónapok teltek el...

Ne hamarkodd el, lehet, megbánnád késõbb...

2015. ápr. 7. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy belé szerelmes. Ennyi.

Ha neked és neki nem baj, akkor nincs baj.

2015. ápr. 7. 13:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Szeretni szeretem, nem akarnám elveszíteni, csak tényleg nem értem, miért nem érzek semmit. :(
2015. ápr. 7. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
A szerelmet hormonok tartják fent 18-36 hónapon keresztül, mivel ez az időszak az, ami alatt a pleisztocén ember utódja megfogan és világra jön. Ezalatt életbevágóan fontos, hogy a hím és a nőstény kötődjön egymásho, és óvják az utódot. Utána a szerelem hormonális alapja megszűnik, mivel a gének túlélése szszempontjából az a legcélszerűbb, ha a nőstény új génkészletet keres egy új hím által. Egyszóval lejárt az időtök. Nézz új pasi után, akibe szerelmes lehetsz. Ha nem nézel, akkor is ez fog történni, max elodázni tudod. Hajrá
2015. ápr. 9. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:

haha, szeretem az evolúciós megközelítést

amúgy azt mondtam, hogy nem vagy szerelmes, nem az hogy nem szereted....

2015. ápr. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!