Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzek semmit a csóknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit a csóknál?

Figyelt kérdés
Már egy ideje randizgatok egy sráccal,aki tökre tetszik és nem sokára össze is jövünk,de van valami,ami egy kicsit aggaszt. Mikor megölel,megpuszil vagy odahúz magához érzem a pillangókat a gyomromban meg azt az ismerős bizsergést,de amikor a csókra kerül a sor, nem érzek semmit. Vajon mi lehet ennek az oka?

2015. jan. 20. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Néztél már a felszín alá?
2015. jan. 20. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2015. jan. 20. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet még nem ismerted meg eléggé hogy úgy érzed a csókot mint egy csók .. és gátlásaid vannak..
2015. jan. 20. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam már én is. Talán több időre van szükségem, ezért nem is akarom elsietni a dolgot.
2015. jan. 20. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Rástresszeltél?
2015. jan. 20. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem :/
2015. jan. 20. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
azt csak te tudhatod, hogy miért nem érzel semmit. Én annyit tudok mondani, hogy van lány akivel nagyon érzéki, legszívesebben abba sem hagynám, de van lány akinél abszolút semmi, hiába szebb, nem attól függ ez, ez bonyolult és nem is akarom érteni, de ez így van.
2015. jan. 22. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!