Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem akar semmit?
Figyelt kérdés
Nemrégiben lefeküdtem egy osztálytársammal (tudom, hogy borzasztó nagy hülyeség volt, de már régóta tetszik meg sokan mondták már, hogy összeillenénk, stb ráadásul egy buli után történt). Jó volt vele, nagyon aranyosan viselkedett, egyáltalán nem úgy mintha egyáltalán nem érdekelném csak azért. Ez még a téli szünet előtt volt. Azt hittem, hogy el tudom felejteni a történteket, de azon kaptam magam, hogy rengeteget gondolok rá, meg arra ami történt. Egész szünetben nem beszéltünk (azelőtt se beszélgettünk soha max iskolában egy-két szót, mindketten elég visszahúzódóak vagyunk). Mikor hét elején újra kezdődött a suli nagyon fura volt látni, nem beszéltünk, annyit se kérdezett, hogy hogy vagyok, viszont ha néha összenéztünk máshogy nézett rám mint eddig. Két ember tud erről az egészről még, nekik elmondtam, hogy szarul esek, hogy egy szót se szól hozzám azok után ami történt (az egyik az illető legjobb barátja). Következő nap a haverja oda jött hozzám, hogy beszélt vele és, hogy azt mondta, hogy szeretné folytatni ezt a dolgot ami elkezdődött köztünk és, hogy pénteken elhív valahova, hogy megbeszéljük. Ezt szerdán mondta nekem a haverja, utána elmentünk kocsmázni, a haverja felhívta a srácot, hogy nem jön e le. Azt mondta, hogy nem. De aztán később mindkét embernek írt akivel voltam a kocsmában, hogy ott vagyunk e még mert lejönne, csak nekem nem, de addigra már amúgy is haza mentünk. Ezek után tegnap (csütörtökön) megint voltunk sörözni de most ő is jött..katasztrófa volt..próbáltam vele beszélgetni de nem igazán jött össze. Utána mondták a többiek, hogy amég elmentem kérni még egy kört mondták neki, hogy mért nem közeledik felém, amikor láthatja, hogy bejön nekem és beszélgetni próbálok. Állítólag az volt a válasza, hogy ő nem fog semmit se tenni az ügy érdekében. Ez nagyon felidegesített, hogy mért van az hogy az egyik nap ezt mondja a másik nap meg azt...nem bírtam tovább megírtam neki, hogy mit gondolok. Megnézte az üzenetem de nem válaszolt rá. Ma pár emberrel elmentünk valahova ő is ott volt de semmit nem beszéltünk egymással. A haverja azt mondta nekem, hogy megkérdezte tőle, hogy mért nem válaszolt az üzenetemre és erre valami olyasmit mondott, hogy mert nem akar megbántani, és hátha majd pár napon belül megnyugszom és elfelejtem az egészet. Az a baj, hogy a lehető legrosszabb megoldást választotta, mert én nem szeretem azt ha kétségek közt hagynak. olyankor csak gyűlik-gyűlik bennem a feszültség és aztán a lehető legrosszabb pillanatban borulok ki. Meg olyan fura, hogy egyik nap még azt mondja, hogy huu de érdeklem, következő nap meg már nem. Nem egy szemét ember, de nagyon félénk. Nem tudom, hogy mit csináljak, ti mit tennétek a helyemben?2015. jan. 10. 01:57
1/8 anonim válasza:
Én a falba verném a fejemet, hogy ekkora balfék voltam. Csajok, hogy ti milyen kis naívak tudtok lenni...
2/8 A kérdező kommentje:
ööö nem vagyok naiv..amikor az együtt töltött éjszaka utána haza mentem tudtam, hogy ennyi és meg úgy voltam vele, hogy simán túllépek ezen. nem kell azt hinni, hogy most hiú reményeket kergettem/kergetek.. csak annyit szeretnék, hogy ne mondjon állandóan egymásnak ellentmondó dolgokat
2015. jan. 10. 02:08
3/8 anonim válasza:
Valamiért mégis úgy érzem, hogy nem sikerült annyira simán túllépned rajta.
4/8 A kérdező kommentje:
ez sajnos igaz, nem gondoltam volna, hogy így lesz. Főleg az volt az a pont amikor hirtelen úgy éreztem, hogy talán jó lehet, amikor a legjobb barátjának (akinek meg mért hazudna) azt mondta, hogy szeretné ha lenne a dolognak folytatása
2015. jan. 10. 02:30
5/8 anonim válasza:
az egy dolog, hogy lefeküdtetek (gondolom részegen, ha minden este kocsmázni jártok és mindez egy buli után történt...) de ha nem tudtok beszélgetni, nem képes kommunikálni veled, akkor mégis hogy akarnál vele "járni"?
én azt csinálnám a helyedben (tudom, hogy nem fog menni) hogy most egy darabig levegőnek nézem és majd a következő bulin egyszercsak hopp felbukkannék neki és "rámozdulnék".
7/8 anonim válasza:
Beszélgetni féltek, de szexelni nem? Hm, érdekes...
8/8 A kérdező kommentje:
amúgy alapból ritkán járok bulizni meg kocsmázni, ez most egy kivételes eset volt egy másik dolog miatt.. én nem félnék vele beszélgetni, sőt megpróbáltam, de ő nem akart. talán tényleg az lenne a legjobb ha levegőnek nézném egy ideig
2015. jan. 10. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!