Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt vagy sem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és a minap a telefonjában egy hátulról lefényképezett lány volt (meztelen volt, csak a derekára volt "rakva" egy póló) de nem tudott értelmes választ adni. annyira jutottam hogy a gyökér haverjától megkérdeztem tud e valamit mire azt válaszolta hogy neki küldték ezt a képet ő pedig átküldte a páromnak. nem ertem, ugyanis minek mentette le a képet ... furcsa az egész szitu. a haverja minden ribit meghúz akit csak lehet. szerintetek mi lehet a háttérben? lehet hogy az én párom volt együtt azzal a ****al és utána elküldte a képet a haverjának? a haverjával írt beszélgetést törölte, így elképzelni sem tudom mi történt. HELP

2018. márc. 15. 14:54
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
helyes döntés lenne ha elhagynám? annyira nehéz dolog ez ami most közöttünk van. zavarodott vagyok és segítségre van szükségem . csak azért írtam ki ezt a kérdést hogy hátha valaki tud tanácsot adni és érti a helyzetemet . nagyon rossz abból a szempontból is hogy nekem ő az első. kicsit ertsetek meg engem ...:/
2018. márc. 15. 15:41
 22/42 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy rejtett mappába tette, hogy csak hadovált össze-vissza, na meg hogy a beszélgetést törölte (ez a legátlátszóbb) számomra egyértelmű, hogy mit jelent... A te döntésed, hogy tudsz e továbbra is vele lenni (én nem tudnék).

Az meg, hogy belenézett a telefonba? Naés? Ha számukra ez normális (hisz a srác is ugyanúgy belenéz, használja a lányét), nem gondolnám problémának, hiszen ez egy megbeszélt dolog közöttük.

2018. márc. 15. 15:47
 23/42 anonim ***** válasza:
98%
Megértünk, persze hogy megértünk. De gondolom józan ésszel Te is tudod, hogy bizalom nélkül nem jó egy kapcsolat. Őszinte kommunikáció nélkül szintén nem valami ígéretes a dolog. Kérdezd meg még egyszer, ki az a lány a képen. Hátha sikerül tisztázni. Ha megint nem kapsz értelmes magyarázatot, akkor tényleg jobb kilépni ebből a kapcsolatból.
2018. márc. 15. 15:49
 24/42 anonim ***** válasza:
44%

"Ha számukra ez normális (hisz a srác is ugyanúgy belenéz, használja a lányét), nem gondolnám problémának, hiszen ez egy megbeszélt dolog közöttük."

Az eddigiek alapján nem sok megbeszélt dolog lehet köztük...

2018. márc. 15. 15:51
 25/42 A kérdező kommentje:
vannak itt azért rendes válaszolók is, köszönöm szépen !:) utoljára megpróbálom megbeszélni sokadjára is. ha nem kapok megfelelő választ továbbra sem... akkor kénytelen leszek lépni. nagyon szépen köszönöm mégegyszer!
2018. márc. 15. 15:58
 26/42 A kérdező kommentje:
még lenne annyi kérdésem hogy szerintetek hogyan lehetünk biztosak egy dologban? például megbíztok a saját parotokban 100% ig, majd a testvéred azzal fogad otthon hogy a szerelmed AKIBEN MEGBÍZTÁL, más lánnyal csókolózott. barátnőmmel történt az eset. és nem tudom hogy valaha fog e bízni bárkinek is. de ebből kiindulva nem tudom már mit jelent a bizalom. 8 boldognak hitt év után tudta meg hogy a párja másfél éve csalta.
2018. márc. 15. 16:04
 27/42 anonim ***** válasza:
81%

Jottok itt a dumaval h ha nincs bizalom bla bla

a bizalmat ki kell erdemelni!

O ezt elcseszte!Leckeztesd meg,szakits vele ha akar teged es semmi koze a csajhoz akkor teperni fog

ha nem teper akkor tuti megcsalt

en is sok embert ismerek akik teljesen biznak a parjukban

ferfiak,nok egyarant...sajnos oket tudjak csalni honapokig evekig

ugye azt az embert konnyu atverni aki bizik bennem

hiszen nincs ketely,mindent elhisz...

en a paromban 90szazalekban bizok,a maradek 10ben

nyitva tartom a szemem

kovettem el en is olyan hibat h biztam egy ferfiban.ra is faragtam rendesen

2018. márc. 15. 16:28
 28/42 A kérdező kommentje:
hűha. neked megy a zöld kéz! 100%ban egyetértek veled. aki azt mondja hogy megbízik a parjaban 100%ig az majd vessen magára ha meglátja mással . teljesen igazad van. köszi a választ!
2018. márc. 15. 16:31
 29/42 A kérdező kommentje:
na meg másik kedvencem volt hogy a régi barátnőm nem hitte el hogy a pasija megcsalja pedig láttam egy másik lánnyal. ő is vakon hitt neki.egy évvel rá derült ki. jött bocsanatot kérni amiért nem hitt nekem.mondtam neki így jártál szívem.
2018. márc. 15. 16:33
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

#27 es. Sajnos a sok éves tapasztalat Téged igazol. Bízz, de ne vakon, járj nyitott szemmel és vedd észre "jeleket".

Ment is a pont..

2018. márc. 15. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!