Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt e a legénybúcsúján? 28N
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 07:20
1/16 anonim válasza:
Kinyomozod, hogy elment-e a legénybúcsújára!
2/16 anonim válasza:
Ne menj hozzá.Itt már az elején a bizalommal is gondok vannak.
3/16 anonim válasza:
Ha ennyire bízol benne minek a házasság?
4/16 anonim válasza:
ha csak lb ról van szó, akkor, kit érdekel, ha téged vesz el?? nem folyamatosan csinálta,
5/16 anonim válasza:
minden parkapcsolat alapja a bizalom, ti hova epitetek?
6/16 Hole Hunter válasza:
Ilyen kérdés után remélem, hogy megtette...
7/16 anonim válasza:
Csak a pénzéért házasodsz össze vele? Mert akkor a francért akarsz vele pattogni. Ha meg szereted, akkor hogy a fenébe jut ez eszedbe?
8/16 anonim válasza:
Szerintem inkabb az eskuvon agyaljal, nem ezen. Normalis ferfi nem az eskuvoje elott akarja kirugatni magat a leendo nejevel.
9/16 anonim válasza:
Sztem ne is menj hozzá. Ha ennyire nem tudsz benne megbízni akkor semmi értelme.
Nem is értem miért van ennyi válás. Nem tán azért mert bizalom nélkül házasodnak meg sokan úgy h nem is ismerik a másikat?
10/16 gr. Shadow válasza:
Ha így teszed fel a kérdést, akkor remélem megtette, mert:
a. Te egy rendkívül hisztis p...a vagy és úgyis válás lenne belőle.
b. Magadból indulsz ki és a lánybúcsún elkaptad egy körre a táncos fiút és a házmestert is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!