Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt e a legénybúcsúján? 28N
Azt nem értem hogy ebben a kérdéseben miért mindig a pasiról feltételezik hogy félrelép esküvő előtt :D
Az én ismeretségi körömben pont most esett meg hogy a CSAJ kúrt félre a lánybúcsún :D nem is lett esküvő...
Szerintem ez nem azon múlik hogy fiú vagy lány az illető hanem hogy mennyire szeret..
Ha ennyire nem bízol benne ne menj hozzá mert mindig ott lesz a tüske és hát nos sose tudsz majd 100%-ig megbizonyosodni arról hogy mi történt ott, mert ugye mindenki azt mond amit akar :D
MEgnézném azokat az agresszív nőciket, akik azt hiszik, nem hisztisek, mégis kibuknak, ha a pasijuk egy legénybúcsún csinál valamit egy másik nővel. Nem modnom, hogy nem esne sz.rul, de fel kellene ébredni. Többséget csalják meg, csak nem tud róla, mert nem folyamatosan, ezzel együtt kell élni.
Mennyivel másabb, ha megcsal és vége 2 gyerekkel, mert akkor tudódik ki??
Sehogy. Ami a legénybúcsún történt, az maradjon is ott.
Ha nem bízol benne, akkor miért mész hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!