Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan deríthetem ki hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt e a legénybúcsúján? 28N

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 07:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne háborgasd mi volt!! Bánjon veled nevelje szépen a gyerekeket.... Tök mindegy mi volt a legénybúcsún...
2012. szept. 20. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Azt nem értem hogy ebben a kérdéseben miért mindig a pasiról feltételezik hogy félrelép esküvő előtt :D

Az én ismeretségi körömben pont most esett meg hogy a CSAJ kúrt félre a lánybúcsún :D nem is lett esküvő...

Szerintem ez nem azon múlik hogy fiú vagy lány az illető hanem hogy mennyire szeret..

Ha ennyire nem bízol benne ne menj hozzá mert mindig ott lesz a tüske és hát nos sose tudsz majd 100%-ig megbizonyosodni arról hogy mi történt ott, mert ugye mindenki azt mond amit akar :D

2012. szept. 20. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

MEgnézném azokat az agresszív nőciket, akik azt hiszik, nem hisztisek, mégis kibuknak, ha a pasijuk egy legénybúcsún csinál valamit egy másik nővel. Nem modnom, hogy nem esne sz.rul, de fel kellene ébredni. Többséget csalják meg, csak nem tud róla, mert nem folyamatosan, ezzel együtt kell élni.

Mennyivel másabb, ha megcsal és vége 2 gyerekkel, mert akkor tudódik ki??

2012. szept. 20. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért ez durva kijelentés hogy fel kell ébredni mert mindenkit csallnak. stb.... talán mert ritka a normális ember de mindegy.. amugy meg szerintem se aggódj, lehet hogy ő is ugyan azt gondolya csak fordítva. Ha meg vége lesz ug is látnád rajta hogy valami nem stimmel.
2012. szept. 20. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Sehogy. Ami a legénybúcsún történt, az maradjon is ott.

Ha nem bízol benne, akkor miért mész hozzá?

2012. szept. 20. 14:26
 16/16 anonim válasza:
100%
Hat enis kibuknek ha az utolso pillanatban menne félre...teljesen megertem a kérdezőt...és naiv szerelmes libak vagytok ha meg sem fordul a fejetekben..
2012. okt. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!