Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt a táncoslánnyal a legénybúcsúján? Ez 2 éve volt. Mit csináljak?
Ó te jó ég,még egy család megy a levesbe.Meg sem lepődök,mindenki megcsal mindenkit.Gyerek,házasság tökmindegy.
Döntsd el,hogy megbocsájtod-e neki,ha nem tudod,akkor válj el!A lényeg,hogy olyan döntés szülessen,ami mindenkinek megfelel.
Na ezzel a pontosítással már más a helyzet!Ez egy rossz duma!Ha így áll a helyzet, ezt meg is fogja később is tenni!
Mi most várunk babát, de soha nem tudnám ezt elképzelni, hogy a pr0stit megdugj@m a legénybúcsún és meg is magyarázzam!Le kellett volna tagadnia, ha már megtette.
A kérdező kommentje:
hát szerintem ő tett tönkre mindent ezzel a lépéssel.
Egyet kell értenem.
Igazad van sajnos.
Ilyenkor szégyellem magam a férfiak nevében!
ennyi erővel akkor bárki mármikor félre mehet, ha nincs rajta gyűrű!
Akkor én rögtön keresek is magamnak valakit a barátom mellé mert nem éltem ki magam...
ez nem így működik. Valakit vagy szeretünk, vagy félrekúrunk. Nincs de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!