Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos az érzéseiben, de szerintem szeretne tőlem valamit. Hogy deríthetem ki?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja kezdtünk "komolyabban" foglalkozni egymással. Eddig is egy társaságba jártunk, de most teljesen más lett a dolog, elkezdtem igazán megismerni, és tetszik nagyon az ami benne van, nagyon jókat tudunk beszélgetni, közös érdeklődési körünk révén sokat is találkozunk kettesben. Ezután elkezdtek a baráti körben is piszkálódni, mikor eljött értem, és együtt mentünk a közös buliba, vagy egy bálon felkért táncolni. Msn-en rengeteget beszélgetünk, és mindig arról faggat mennyire szeretek én vele lenni, mi lenne, ha oda kellen költöznöm, stb, de mindezt persze nem ilyen egyenesen, hanem burkoltan teszi. Egyre többet kapok jóéjt sms-t napközben is van hogy felhív, és nagyon jól esik. Azt mondják akik látják, hogy egyértelmű, hogy tetszem neki, és szeretne velem elkezdeni egy kapcsolatot, de én nem merek kezdeményezni semmit, mert egy remek "baráti" kapcsolatban vagyunk így is, és ha esetleg én többet képzelek ebbe a dologba, akkor utána már nem lesz ugyanaz...Mit tehetnék? Várjak még?2010. okt. 31. 07:32
1/3 anonim válasza:
sztem 100% h többet érez mint barátság:)
2/3 anonim válasza:
Tuti hogy össze akar veled jönni. Hívd el te is helyekre, vagy hívd fel néha, aztán előbb utóbb csak megcsókol, ha van annyi esze.
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap este addig, addig beszéltünk, míg kipuhatolta, hogy mit is érzek iránta, persze nem msn-en keresztül akarom ezt megbeszélni, meg ő sem, így most annyit tudunk mind a ketten, hogy mindketten többet érzünk egymás iránt, mint barátság, aztán majd lesz valami:)
2010. nov. 1. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!