Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki ha csaló?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel az interneten ismerkedtem meg. Mivel volt már távkapcsolatom (működő is), így nem félek tőle, de a csalóktól igen. Nagyon jól elbeszélgetünk, már több órát beszéltünk telefonon is, viszont ami képeket küldd az valamiért érdekes nem tudom elmagyarázni, de egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ő van rajta. A másik meg, hogy elkezdtem keresgélni utána és mivel ritka neve van (már ha valóban ez a neve) akkor ott ahol (állítólagosan) lakik csak egy ilyen nevet találtam a tudakozóban. Bemásoltam a számot többek között olyanokkal amiket csak gyorsan kitaláltam és a saját apja számára azt mondta, hogy nem ismeri. Ami számokról meg ő hív (de inkább én szoktam hívni) azok mind az ország másik felébe vannak bejegyezve egy nő nevére aki állítólag az anyja csak pár évvel válni akartak a szülei az anyja oda költözött és azóta oda van bejelentve... szóval nagyon érdekes már kedden találkoztunk volna, de akkor egyszerűen azt mondta, hogy fáradt és nincs kedve jönni. Én sajnos menni nem tudok, de nagyon kiváncsi lennék mi az a módszer amivel megbizonyosodhatok róla, hogy valóban az-e akinek állítja magát. Segítsetek kérlek. Minden normális válaszolónak előre is köszönöm!2011. jún. 18. 20:48
1/15 anonim válasza:
Úú, de izgalmasnak tűnik. Hát leginkább csak akkor derülhet fény a dologra, ha személyesen találkoztok. Ha hárítani fogja a következő találkozót is, akkor szerintem hagyd. Legalábbis én ezek után már biztos azt hinném, hogy itt már tényleg nem stimmel valami.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazság szerint már 2 találkozót mondott le, bár állítólag beteg volt.
2011. jún. 18. 20:55
3/15 anonim válasza:
Első vagyok. Amúgy milyen képeket küldött neked, aminek hatására te gyanakodni kezdtél?
Hát ha már a második randit is lemondta, akkor ott már van valami:/ elég érdekes minden esetre. És még akarod a harmadik találkozót is? Ha azt lemondja, akkor remélem megmondod neki, hogy akkor hanyagoljátok is egymást, nem? Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mit mondana...
4/15 A kérdező kommentje:
Magáról amit küld az olyan mintha egy ilyen tipikus amcsi csaj képét akasztotta volna le, mutatta a húgát akkor a háttérben állt, de én úgy láttam mintha teljesen más arca lenne rajta. Facebook nincs iwiw nincs semmi ilyen. Msn-je 3 hónapos kb. arra gondoltam felhívom hétfőn az "apját" és megmondom, hogy őt keresem. Volt egy lány aki anno nagyon átvert és azóta elővigyázatos vagyok, de most vele nem tudom mit kezdjek érdekes nagyon. Ha most a 3. alkalommal is hárít akkor természetesen nem csinálom tovább.
2011. jún. 18. 21:03
5/15 anonim válasza:
Ezek tényleg fura dolgok. A harmadik találkozóról beszéltetek már amúgy? Ja, és szerintem nagyon is jó ötlet felhívni a papát, hogy a lányát keresed. Akkor úgyis egyértelműen kiderül, hogy mi a nagy helyzet. Hát elhiszem, hogy elővigyázatos vagy, és jól is csinálod...főleg ezzel az internetes párkereséssel kell vigyázni. Bár még nem próbáltam, de éppen az ilyenektől félek. Lehet nem élném túl, ha még egyszer átvágna valaki....hajaj, pedig még mennyi ilyen várhat rám:/ De neked kívánok sok sikert.
6/15 anonim válasza:
"Facebook nincs iwiw nincs semmi ilyen"
Ez nagyon furcsa....
Pláne hogy az INTERNETEN ismerkedtetek meg.
Szerintem ez több mint gyanús.
7/15 anonim válasza:
Nekem az a megérzésem, hogy csaló. Ha semmi képen nem akar veled találkozni, akkor biztosan az. Próbáld meg webcamerára rábeszélni, ez az egyik legelterjedtebb az internetes kapcsolatokban, mivel mind ketten látjátok egymást. Ha a webcamerát megkérdezed tőle, azt sem fogja tudni, hogy mit mondjon.
8/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Feltéve ha csaló. Ne hagyd magad átverni.
9/15 A kérdező kommentje:
Kértem tőle, hogy beszéljünk úgy skype-n, de vagy nem volt kedve vagy beteg volt és azért nem akart, mert hogy hogy néz úgy ki... Még várok 1-2 napot hétfőn felhívom az állítólagos apját és kész, kiderül minden.
2011. jún. 18. 21:42
10/15 anonim válasza:
Akkor majd oszd meg velünk, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!