Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetem ki, hogy mit érez irántam?
Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen, napi 6-8 órát sőt 9-10 órát is van mikor vele töltök... nem csak vele másokkal is de ő is ott van mellettem. 1éve ismerem. Nagyon szeretem, mint barátot. Úgy érzem mostanában 1 hónapja vagy talán másfél hónapja közeledik, lehet rosszul érzem, de tudni szeretném, hogy valóban igaz e. akármikor bemegyek mosolyog rám, együtt jövünk haza ha együtt végzünk. de azt a mosolygást nem úgy kell elképzelni h. ránézek elmosolyodik és ennyi, hanem végig vigyorog. együtt járunk ki cigizni is. jól el tudunk beszélgetni. meg sokszor a bordáim közé bedugja az ujját. nem tudok mást mondani, de úgy érzem akar valamit tőlem. nem tudom, hogy kérdezzek rá finoman, nekem van kapcsolatom neki viszont nincs. nem akarok senkinek se fájdalmat okozni. csak érdekel mit is akar tőlem.2009. máj. 23. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!