Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki hogy a párom megcsalt vagy sem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és a minap a telefonjában egy hátulról lefényképezett lány volt (meztelen volt, csak a derekára volt "rakva" egy póló) de nem tudott értelmes választ adni. annyira jutottam hogy a gyökér haverjától megkérdeztem tud e valamit mire azt válaszolta hogy neki küldték ezt a képet ő pedig átküldte a páromnak. nem ertem, ugyanis minek mentette le a képet ... furcsa az egész szitu. a haverja minden ribit meghúz akit csak lehet. szerintetek mi lehet a háttérben? lehet hogy az én párom volt együtt azzal a ****al és utána elküldte a képet a haverjának? a haverjával írt beszélgetést törölte, így elképzelni sem tudom mi történt. HELP

2018. márc. 15. 14:54
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
ezért vagyok kíváncsi a velemenyetekre, hogy újra bizhassak. lehet csak én tévedek. a körülmények alapján is lehet egy választ adni erre a kérdésre, hány százalék esély van arra hogy ez megcsalás volt vagy sem.
2018. márc. 15. 15:16
 12/42 anonim ***** válasza:
77%

Na jó, de hol volt ez a kép? Háttérkép, vagy ő fotózta, vagy kapta? Ha igen kitől?

Két észrevétel: 1. Ha nem tud normális magyarazatot adni akkor kamuzik, a haver meg lehet falaz neki.

2. a "gyökér haverja", azzal a "****al". Ha ilyen hisztis vagy és szerinted mindenki ilyen-olyan akkor lehet nincs is semmi csaj csak épp "fél" megmagyarázni egy értelmetlen kis hülyeseget, mert tudja úgysem érted meg csak a hiszti lesz.

2018. márc. 15. 15:16
 13/42 A kérdező kommentje:
rólam vannak képei a telefonjában. rejtett mappában . én is csináltam neki magamról képeket. és mikor néztem a képeimet, megláttam hogy a képeim között van egy idegen lány képe. megkérdeztem hogy mi ez. azt válaszolta hogy nem tudja. utána azt mondta hogy úgy kapta a haverjától és azért mentette Lea képet mert meg akarta kérdezni tőle hogy ki ez a lány. mondtam neki hogy miért nem kérdezted meg messengeren, továbbá miért törölte a beszélgetést. azt mondta hogy személyesen akarta megkérdezni ki az a lány. mondom de minek. hogy csak úgy. ezért vagyok kíváncsi a velemenyetekre
2018. márc. 15. 15:19
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem velünk kell tisztázni, te észkombájn, hanem vele.
2018. márc. 15. 15:19
 15/42 A kérdező kommentje:
nem szoltalak le teged, te se tedd legyszives
2018. márc. 15. 15:21
 16/42 anonim ***** válasza:
97%
Mivel azt írtad nem hagynád ott,így teljesen mindegy megcsalt-e vagy sem.Bár szerintem igen,mivel a beszélgetést törölte,ilyen képet meg minek küldene a haverja.
2018. márc. 15. 15:25
 17/42 A kérdező kommentje:
első értelmes válasz, köszönöm szépen
2018. márc. 15. 15:26
 18/42 anonim ***** válasza:
95%

Ez a magyarázat elég kamuszagúnak tűnik, de hogy történt-e ténylegesen bármi is, azt nem tudhatjuk, beszéld meg a barátoddal.

Mindenesetre a havertól kár volt bármit is kérdezni, ezt te sem gondoltad komolyan remélem...

2018. márc. 15. 15:26
 19/42 A kérdező kommentje:
többször is próbáltam beszélni erről de ugyan ezeket mondta. mondtam neki mondja meg ha nem akar velem lenni vagy ha megcsalt akkor inkább szakítson velem, ne csapjon meg. de nem hagyott el, választ sem kaptam
2018. márc. 15. 15:28
 20/42 anonim ***** válasza:
Jó kis kapcsolat lehet, ahol nem lehet problémákat megbeszélni
2018. márc. 15. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!