Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy derítetted ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítetted ki, hogy megcsalt a párod?

Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem zuhanyzott a 3.Személlyel illetve a velem történő szex közt. Egyszerűen éreztem rajta az idegen szagot, hogy valaki “ idepofátlankodott az én területemre”
2018. márc. 14. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Furcsa lett 2. Mindig elkatintotta a kepernyot kenyesen ugyelt a telefonjara 3. Mivel semmit sem volt hajlando mondani "nem fontos" cimszoval jobb hojan atneztem a telojat meg a gepet....
2018. márc. 14. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

elso!!

ez undorito

biztos egy trehany ferfi volt...

en tuti elmennek nemi beteg szuresre

2018. márc. 14. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Miből gondolod, hogy egyes nő?

31/f

2018. márc. 14. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy. Elváltam, ahogy felmerült bennem a gyanú. A bizalomvesztés a lényeg, és nem az, hogy végül megtörtént-e vagy sem.
2018. márc. 14. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Kedves privát üzenetet küldő JJJ. De igen, ez volt a válás oka. Nem kellett bizonyíték, tudtam. Az élet igazolt utólag. Szerettem, ő csalt meg engem. Csak nem vagyok hülye, hogy pocsékoljam az időm valakire, aki átver. És ehhez nem kell látnom, elég, ha érzem.
2018. márc. 14. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelsz a jelekre ( szexuális értelemben, kommunikáció, telefonok, stb), könnyen észrevehető...de előbb utóbb úgyis kiderül.
2018. márc. 14. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Megkérdezem tőle. Áltlaában az embereknek válaszolni sem kell, tudom, hogy mi volt.
2018. márc. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!