Hogyan buktattad le (derítetted ki) a párod hogy megcsalt?
2-3 keresztkérdéssel. Belegabalyodott, utána már nem volt mit tagadni.
20 percet adtam neki, hogy elillanjon az életemből.
Ez már régen volt, azóta boldog vagyok a mostani férjemmel, már 15 éve, de az ördög nem alszik.:) Nagyon jó emberismerő vagyok, és még benne nem csalódtam. Viszont ha megtenné, neki már csak 15 percet adnék.
Én anno olvastam egy történetet, hogy egy feleség véletlen szerűen parfümözte (több féle parfümmel) a férje @-át be a buli előtt, mert kidobóként dolgozott.
A férfi soha sem tudta a melyik parfümöt használta az asszony.
Aztán, amikor hazament megszagolta.
Ha lemosódott volna, esetleg nőlény alváz szagát vélte volna felfedezni, akkor jött volna a giotin.
Ott helyben intézte volna el a sorsát.
Tanulságos történet, aztán lehet hogy még igaz is.
Nekem eddig jól csinálta mind a megcsalást, mert még nem jöttem soha rá.......
Hát engem éveken keresztül csalt,és elég rafinált módon.
Végül úgy jöttem rá,hogy volt annyira hülye,hogy olyan helyre vitte a csajt,ahol az egyik régi osztálytársnőm volt a pultos,a párom nem ismerte,én viszont tartottam vele a kapcsolatot,illetve mutogattam neki képeket a férjemről (tudni kell hogy van egy tetoválás az alkarján),így ismerte fel osztálytársnőm,aki műszak után fel is hívott.....bár ez után még nem bukott le teljesen,előtte sosem csináltam ilyet,de természetesen átnézegettem az eset után a telefonját,és megtaláltam az sms-eket meg a csaj számát "Balázs" néven.....
Mikor kidobtam,még nekem állt,hogy nem tehetem ki a lakásból csak úgy,a bökkenő ezzel az volt,hogy mielőtt összeházasodtunk,az a lakás már az én nevemen volt,később sem írattam rá,vagy lett haszonélvező....
Így szépen kilöktem,a csajhoz nem mehetett,mivel annyira nem volt komoly a dolog,ment vissza a szüleihez,úgy tudom azóta is velük él....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!