Mennyi rá az esély hogy veszítek??
Sziasztok! Legfőképp azokhoz szólna a kérdésem akik már váltak! Válófélben vagyunk éppen most lesz majd az első tárgyalásunk március végén. A férjem ugyan úgy kizárólagos felügyeleti jogot szeretne. Mindenféle hazugsággal be mocskol úton út félen. Az óvodában uszítja ellenem az óvónőket és a szülőket is. Mindenki megvetően néz rám emiatt. Pedig ő volt a hűtlen fél emelett egy nárcisztikus lelki gyilkos ember. Na de a lényeg, mennyi esély lehet rá hogy esetleg felügyeleti jogot ő kapja? Van munkám rendes jövedelmem van hol élnem, káros szenvedélyektől teljesen mentes vagyok! Folyamatosan hazugságokat terjeszt rólam. Mindenhol engem mocskol. A bíróságnak is olyanokat állít ami nem igaz!
Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben?

pl otthon nem csinálok semmit a gyerekekkel csak ő foglalkozik, én állandóan ordítok meg bántom őket. Sose bántom őket. Ő a türelmetlen velük ha mennének hozzá állandóan le rázza őket..
olyanokat mond hogy iszok, minden héten mással kap rajta.. soha 1x se csaltam meg.
Hazi munkát ő csinálja én főzni se tudok. Mindent ő csinál főz mos takarít gyereket nevel

És neked nincs szád, hogy elmond a saját verziódat???!!!
Én fogadnék egy cápa ügyvédet (még ha a gatyám is rámegy) és szépen beperelném becsületsértésért. Ezzel szépen el is bukja majd a teljes ügyet.

Teljesen ugy van, ahogy a 7. irja! Egy nagyon kemeny ugyved kell, mert a nárci nem fog leallni a szemet dolgaival. Kerdezo, vigyazz! Ezek a beteg elmék mindenre kepesek, a gyerekeket mar most ellened neveli, a kornyezetet ellened uszitja! A ragalmazas, becsuletsertes, rossz hir keltese pedig buncselekmeny. Es ahogy irtak feljebb, lehet, hogy pszichologus is kell majd. A birosag azt nezi, melyik kornyezetben van biztositva a gyerekek egeszseges fejlodese!
Ez a lény roppant mergezo es rendkívül kartekony, bosszut fog allni es egyuttmukodni sose fogsz tudni vele, ott fog keresztbe tenni, ahol tud. Semmifele felugyeleti jogba ne egyezz bele! Mert az ilyen beleugatva mindenbe megtorpedozza a gyerek ovoda- es iskolavalasztasat, nem jarul hozza, hogy kulfoldre vidd nyaralni, folyamatosan ellened neveli - ez amugy gyermekbantalmazas, nagyon karos es buncselekmeny.

Apa nagyon bátor, maga alatt vágja a fát.
Ha a bíróságon is előjön ezekkel a rágalmakkal alátámasztás nélkül, két évet is kaphat érte, azon felül, hogy bukja a felügyeleti jogot.
Ezt a fajta drámát szokta a bíró nagyon rövidre zárni, apuka majd úgy fog kussolni a sarokban, mint egy sértett óvodás.
És már bocs, de az óvónő nyilván tudja, hogy válás van, találkozott már ezer ilyen próbálkozással, szerintem csak beképzeled, hogy az egész óvoda megvetően néz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!