Mennyi rá az esély hogy veszítek??
Sziasztok! Legfőképp azokhoz szólna a kérdésem akik már váltak! Válófélben vagyunk éppen most lesz majd az első tárgyalásunk március végén. A férjem ugyan úgy kizárólagos felügyeleti jogot szeretne. Mindenféle hazugsággal be mocskol úton út félen. Az óvodában uszítja ellenem az óvónőket és a szülőket is. Mindenki megvetően néz rám emiatt. Pedig ő volt a hűtlen fél emelett egy nárcisztikus lelki gyilkos ember. Na de a lényeg, mennyi esély lehet rá hogy esetleg felügyeleti jogot ő kapja? Van munkám rendes jövedelmem van hol élnem, káros szenvedélyektől teljesen mentes vagyok! Folyamatosan hazugságokat terjeszt rólam. Mindenhol engem mocskol. A bíróságnak is olyanokat állít ami nem igaz!
Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben?

Szerintem mindenképp kell egy jó ügyvéd, és tanúkat ha lehet bevonni, vagy a gyerekeket ha bevonják, őket talán már megkérdezik mit gondolnak, de lehet még befolyásolható korúak.
Én is elváltam, de nálunk nem volt ilyen helyzet, viszont egy ismerősömnél ugyenez ment, végül nála (anyuka) helyezték el a gyereket, de rettentően megviselte, hogy képes volt ezt tenni vele a (volt)férje (ő is mindenféle hazugságot mondott a bíróságon). Ami még érdekes, hogy ezek után pár évvel képes volt vele kibékülni és újra összeköltözni, még kistestvér is lett aztán.

#10 jól mondja.
A bíró már ezer veszekedős válást látott, és tudja, hogyan szokták ilyenkor mocskolni egymást a házasfelek. Épp ezért nem is foglalkozik az ilyen bizonyítatlan állításokkal. Vagy éppenséggel rendre utasítja a rágalmazót, ahogyan #10 is írta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!