Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan buktattad le (derítette...

Hogyan buktattad le (derítetted ki) a párod hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Reggel jött haza egy buliból, mikor megkérdeztem hol aludt azt válaszolta egy haverjánál aki a város A pontjában lakik. Aztán mosáskor találtam egy bolti számlát a ruháiban a reggeli időponttal a város túlsó B pontján lévő boltból ami közelébe sincs se a mi, se a haver, se a hazaút területéhez. Plusz a barátnők a buliban egy csajjal látták szorosan táncolni. Elég volt ennyi a biztoshoz.
2013. aug. 7. 19:39
 12/14 anonim válasza:
0%
Én más szemszögből nézem a dolgokat. Szerencsére a királyok és nemes emberek gondolkodásmódjával rendelkezem, így az sem zavar ha a párom félrelép, de én sem lelkizem egy pillanatig sem. Csak sajnálni tudom azokat akik csak öregen jönnek rá, hogy miket hagytak ki. Meg kellene már tanulnunk, hogy csak egyszer élünk. Persze aki monogám az keressen olyat aki szintén az.
2013. aug. 8. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"királyok és nemes emberek gondolkodásmódjával rendelkezem"

Mintha a parasztok és szolgák sosem dugtak volna félre! Röhej vagy!

2013. aug. 8. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemes emberek XD

Szerintem sosem szeretted a pärod igazän...

2013. szept. 23. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!