Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő, az ilyen?
15 éve élünk együtt a feleségemmel s van két gyerekünk. Ő 35 en 40 vagyok.Kb 2 éve megcsaltam, amit nagyon bánok és nincs rá mentségem.Közösen döntöttünk úgy , hogy hozzuk helyre és lépjünk tovább.Azóta próbáltam jóvá tenni amit tettem , de ereztem rajta , hogy lelkileg nem enged közel magához. Sokszor beszéltünk erről és azt mondta semmi baja csak én fújom fel.Eltávolodtunk egymástól, de ha megkerdeztem elváljunk e,arra nem tudott értelmes választ adni. Nemrég megtudtuk, hogy olyan rossz a szívem állapota, hogy 10-15 evem lehet hátra , ha addig infarktust nem kapok. Nagyon letört a dolog, de nem mutattam és nem sajnáltattam magam. Ezután 5 nappal megismerkedett egy pasival aki szintén családos es rá 7 nap múlva le is feküdt vele,ha a határban lévő dugást annak lehet nevezni. Megérezte hogy van valakilye és el is mondta , meg hogy nagyon bánja, de egyedűl érezte magát és szeretetre vágyott, stb. Aztán hozzátette hogy bosszút akart álni a megcsalásért.de nagyon szeret és bánja már az egészet és nem akar elveszíteni, de azt hitte már nem szeretem, meg ilyenek.
Most úgy őszíntén én is egy szar embernek érzem magam azért amit tettem, de azért együtmaradni valakivel, hogy amikor a padlóra kerűl még bele is rugjunk!
Én látom csak úgy , hogy ezt azért nem érdemeltem?
Nye-nye-nye, csak a saját magádét fújod. Magadat felnented (lásd bárkivel megtörténik h szeretetre, törődésre vágyik), de a feleségedben nem látod meg az embert. Egy ember, aki bármennyire is meg akart bocsájtani, nem tudott, és most robbant ki benne. Nem a legjobb időben, de ez történt.
Üljetek le nagyon gyorsan, aztán döntésetek el mit szeretnétek, mert ezt csak közös erővel kehet helyrehozni.
Különben, te kezdted, a végeredmény rajtatok áll.
Hidd el, biztosan szeret, és biztosan ő is megbánta.
Valószínű nem csak a bosszú vezérelte.
Az embereknek vannak pillanatai, amikor dolgozik a kisördög.
Vágyak, kaland, stb.
Ha próbálta titkolni, akkor egyértelmű, hogy nem akar elveszíteni.
Aztán még az is lehet, félt az egészséged miatt.
De az is jó doki, aki 15 évet jósol valakinek, van ismerősöm, akinek 5 évet jósoltak, kb 30 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!