Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő, az ilyen?
15 éve élünk együtt a feleségemmel s van két gyerekünk. Ő 35 en 40 vagyok.Kb 2 éve megcsaltam, amit nagyon bánok és nincs rá mentségem.Közösen döntöttünk úgy , hogy hozzuk helyre és lépjünk tovább.Azóta próbáltam jóvá tenni amit tettem , de ereztem rajta , hogy lelkileg nem enged közel magához. Sokszor beszéltünk erről és azt mondta semmi baja csak én fújom fel.Eltávolodtunk egymástól, de ha megkerdeztem elváljunk e,arra nem tudott értelmes választ adni. Nemrég megtudtuk, hogy olyan rossz a szívem állapota, hogy 10-15 evem lehet hátra , ha addig infarktust nem kapok. Nagyon letört a dolog, de nem mutattam és nem sajnáltattam magam. Ezután 5 nappal megismerkedett egy pasival aki szintén családos es rá 7 nap múlva le is feküdt vele,ha a határban lévő dugást annak lehet nevezni. Megérezte hogy van valakilye és el is mondta , meg hogy nagyon bánja, de egyedűl érezte magát és szeretetre vágyott, stb. Aztán hozzátette hogy bosszút akart álni a megcsalásért.de nagyon szeret és bánja már az egészet és nem akar elveszíteni, de azt hitte már nem szeretem, meg ilyenek.
Most úgy őszíntén én is egy szar embernek érzem magam azért amit tettem, de azért együtmaradni valakivel, hogy amikor a padlóra kerűl még bele is rugjunk!
Én látom csak úgy , hogy ezt azért nem érdemeltem?
“Közösen döntöttünk úgy, hogy hozzuk helyre és lépjünk tovább.” - itt csúszott el a dolog. Ha nem volt hajlandó azóta sem beszélni róla, akkor gondolhattad volna, h nem dolgozta fel magában a félrelépésedet. 5 év alatt rengeteg minden történik, ő mégis azóta is ezen kattigott... nem semmi.
Mindenképl el kell végre komolyan beszélgetnetek egymással, hogy van-e ennek így bármi értelme még. Ha egyikőtökbsem bízik már a másikban, akkor megette a fene az egészet.
A betegségednek ehhez semmi köze, gondolom te sem arra vágysz, hogy szánalomb legyen veled a feleséged...
Ő sem érdemelte meg a megcsalást. Nem helyes, amit tett, de nem rosszabb, mint
, amit te tettél. Te is megbántad, ő is megbánta, most kell leülni megbeszélni, hogy tudjátok/akarjátok e együtt folytatni.
Tudat nem = elme.
Ezt fogd fel. Most van jó esélyetek helyrehozni.
Írj rám s segítek.
Tekintettel arra hogy felnőtt, házas, családos emberek vagytok, azt tudom javasolni amit előttem írtak: üljetek le, és beszéljétek meg. Szerintem ennek a házasságnak már lőttek. Sajnálatból, szánalomból, gyerekek miatt ne maradjatok együtt, ez a legrosszabb amit tehettek.
"Bosszút akart állni a megcsalásért de nagyon szeret és bánja már az egészet"
Na most ez mi?! Hány éves a feleséged? 35 vagy 15? Mert ezt a kamaszok csinálják, hogyha elhagyja őket a pasijuk, másnap egy másikkal sétálnak kézenfogva hogy "féltékennyé" tegyék a volt pasijukat. Szóval ez gyerekes viselkedés volt a részéről. Nagyon szeret? A szeretet így kell kimutatni, hogy félrelép ő is?
Te is nagyot hibáztál, mert ha nem csalod meg nincs ez az egész, de a feleséged sem könnyű eset...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!