Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de szörnyen érzem magam miatta. Megtehetem, hogy nem vallom be?
Többször is lefeküdtem másokkal. Persze nincs rá jó kifogás, csak kíváncsi voltam. És semmit nem vesztettem volna,ha nem csalom meg, mert a párom minden téren csodás férfi. Annyira bánom azóta, hogy ilyen idióta voltam. Mégis úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem tudnám mégegyszer megcsalni, szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy hónapja kérte meg a kezemet és igent mondtam. De azóta még nagyobb a bűntudatom. Nem szeretném neki elmondani, de tudom, hogy az lenne a helyes.
20l
Egyszer szemtanúja voltam amikor a barátom hasonló előéletü felesége lebukott.A barátommal egy strand büféjében vártunk a sorban,amikor sétélt felénk a felesége bikiniben,de elment mellettünk,gondolom még meg akarta nésni a többi falatozó kínálatát is.A mellettünk lévő asztalnál ült két pasi,akik közül az egyik köszönt neki.Miután a haver felesége távolabb került,a pasi hangosan mondta a barátjának,hogy sokszor megbas.ta ezt a nőt és milyen jól nyelte a cumót! Még azon is hangosan röhögött,hogy volt vőlegénye is ,de az akkor volt katona.
Szóval szerencsétlen barátom így tudta meg,hogy a felesége mással is volt,pedig ő úgy tudta,hogy csak vele feküdt le,soha senki mással.
Végül is együtt maradtak,talán azért,mert pont akkor lett terhes az asszony az első gyerekkel,de a házasságuk már sosem lesz a régi.
Amin még eszméletlenül fel volt háborodva,hogy őt a felesége csak szökőévente egyszer kényezteti orlisan,a pasinak meg le is nyelte,pedig nem szokta.
Szóval soha nem tudhatod,hogy nem fog kiderülni a kis múltad,inkább most mond el!
"Es tetszik v nem tetszik a hozzaszoloknak, jogod van hallgatni errol. A Te dontesed.
Egyebkent en mar azert sem mondanam el, mert õt bantod meg vele, teljesen foloslegesen."
Hát kur*vára nincs joga hallgatni erről, mert ez nem csak róla szól, hanem a barátjáról is, ugyanis kapcsolatban vannak. Nem csak az ő döntése, ugyanis nem csak róla van szó, hanem a kapcsolatukról, amibe a barátja is beletartozik. A Kérdező ezzel a tettével a kapcsolatukat tette kockára, ami két emberből áll, úgyhogy baromira joga van tudni a barátjának az igazat. Azért ne mondja el, mert csak megbántaná a barátját? Hát bocs, de nem azzal fogja megbántani a barátját, hogy elmondja neki, hanem azzal, hogy beleült más farkába. Ha ennyire nagy kislány volt a csaj, hogy simán félrelépett nem gondolva a barátjára, akkor most is legyen nagy kislány, álljon elé és mondja a barátja szemébe. Ugyanis a srácnak joga van tudni, és joga van ennek tudatában dönteni, hogy vele akar-e maradni vagy sem. Joga van tudni, hogy milyen nővel készül leélni az életét és ennek tudatában dönteni, hogy ő ezt szeretné-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!