Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de szörnyen érzem magam miatta. Megtehetem, hogy nem vallom be?
Többször is lefeküdtem másokkal. Persze nincs rá jó kifogás, csak kíváncsi voltam. És semmit nem vesztettem volna,ha nem csalom meg, mert a párom minden téren csodás férfi. Annyira bánom azóta, hogy ilyen idióta voltam. Mégis úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem tudnám mégegyszer megcsalni, szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy hónapja kérte meg a kezemet és igent mondtam. De azóta még nagyobb a bűntudatom. Nem szeretném neki elmondani, de tudom, hogy az lenne a helyes.
20l
ÉS komolyan többször is dugnod kellett mással ahhoz, hogy rájöjj, hogy tulajdonképpen a többi férfi lába között is csak f-sz van?..
Nem bántásból, de miért kellett több ember ahhoz, hogy meggyőződj valamiről?
Biztos, hogy te házasságot szeretnél majd mostanában?
ÉS biztos, hogy nem kell más, ki tudsz mellette tartani?
Én nem ítélkezem, tudod, hogy buta dolog volt. Csak magadnak se tegyél roszat, és csapd be magad. értem ez alatt, hogy ha pl te másokra vágysz még, akkor ne tervezgessétek még az esküvőt. Egyébkén tis fiatal vagy, nagyon ráér még. Lehet még ismerkedni meg szexelni is más pasikkal, csak jobb ezt nem "komoly" kapcsolat közben, és akkor nem csapsz be senkit.
Szerintem tedd tisztába először is az rézéseidet és a saját vágyaidat, ne elvárásból meg divatból mondj igent, emrt abból hosszú távon baj lesz..
N
Volt nem is olyan régen egy kérdés, ami arról szólt, hogy egy (azt hiszem 29 ) leányzó a te korodban megcsalta pár emberrel a férjét és nem értette, hogy miért rúg fel emiatt egy több éves házasságot. Igazából abból a szempontból, hogy együtt maradtok vagy sem, tök mindegy, hogy mit csinálsz. Az időtényező nem elhanyagolható. Szerintem mondd el és akkor kevesebb a macera és az elpocsékolt idő.
31/f
"És nem vagyok ilyen gerinctelen, de nem akarom elveszíteni." Ha vállalod a felelősséget, függetlenül attól, hogy elveszíted vagy sem, akkor még azt is lehet mondani, hogy egyenes ember vagy, de ha ezt nem teszed, gerinctelenebb már nem is lehetnél.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!