Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, de szörnyen érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, de szörnyen érzem magam miatta. Megtehetem, hogy nem vallom be?

Figyelt kérdés

Többször is lefeküdtem másokkal. Persze nincs rá jó kifogás, csak kíváncsi voltam. És semmit nem vesztettem volna,ha nem csalom meg, mert a párom minden téren csodás férfi. Annyira bánom azóta, hogy ilyen idióta voltam. Mégis úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem tudnám mégegyszer megcsalni, szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy hónapja kérte meg a kezemet és igent mondtam. De azóta még nagyobb a bűntudatom. Nem szeretném neki elmondani, de tudom, hogy az lenne a helyes.

20l

2018. jan. 26. 15:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%
Ez már a te kereszted, neked kell cipelni. Itt pedig már nincs olyan, hogy mi helyes és mi nem.
2018. jan. 26. 16:42
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
1.Tudod, az a baj, hogy ha valakit szeretsz, nem csalod meg. 2.Aztán őszinte vagy hozzá. 3.És végül, csak a gyávaság tart vissza....de egyszer minden kiderül, és ez a tudat szét fogja szedni a lelked. De a döntés a tiéd.
2018. jan. 26. 16:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem tudom.

Nehezen tudom neked elhinni, hogy valóban igazi és bennsőséges, fazsa kapcsoaltod legyen, amiben mindent megosztatok egymással és figyeltek egymásra. NA meg a tisztelet.

Tekintve, hogy ezt a részét többször is semmibe vetted, így nem tudom elhinni, hogy ez valóban olyan jó kapcsolat lenne. Hiszen akkor eszedbe jutott volna ezen alkalmakkor a párod is. Szerintem...

Félre ne érts, még egy ilyenre, hoyg elveszted a fejed, azt mondom, hormonok, elfordul, hibáztál, engedtél a pillanatnyi vágyaidnak. De hát többször is?

Így nekem ez nagyon azt sugallja, hogy van itt bibi pedig..

Persze ez csak az én elgondolosáom, és lehet, hogy valóban tökéletes társad a barátod, és mindenben passzoltok, lelkileg is, és szenvedélyben is. Neked kell tudnod.

A jövőbe meg nem látunk, nem tudjuk, hogy miképp fog alakulni a sorsotok. Lehet, hogy te az elején csináltad, amit más meg a házassága végén szokott, ha úgy érzi, kell az újdonság ( félredugás).

Az is lehet, hogy ok, most kiélted a vágyad, tanultál belőle, már tudod, milyen és nem maradsz le semmiről, és az életed megy tovább. Ez esetben ha ez nem így történik, szétmentek, mert később is benned lett vona a kíváncsiság, hogy milyen mással.

Így meg akár együtt is maradhattok, ha valóban jó ez a kapcsolat. (Mondom, én egy kicsit szkeptikus vagyok, de próbálom objektívan nézni a dolgokat)

Abban, hogy elmond-e, nem szeretnék véleményt alkotni, mert mindkét oldalra lenne érv, ami mindkétfelől igaz és jogos lenne. De hát dönteni kell..

2018. jan. 26. 17:08
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Te már többször csaltál.Egy darabig lesz sikerül majd a se..ggeden megmaradni, legalábbis addig, amíg lezajlik az esküvő.Ez is őszintén, minek?Azért, hogy 2-3 év múlva elválj?Mert éppen nem leszel majd elég óvatos valamelyik farokkal és lebuksz?Nem vagy még érett eljegyzésre, házasságra, de komolyabb kapcsolatra sem.

Itt siránkozhatsz, de ez a lényegen nem változtat.A bűntudatnak akkor kellett volna jelentkeznie, Mielőtt ráültél más fa..szokra.

Engedd el ezt az embert, ne növeld a válási statisztikát feleslegesen.

Te úgy érezted jogod volt félrekefélned, neki meg joga van megúszni egy felesleges házasságot veled.

2018. jan. 26. 18:25
 25/33 anonim ***** válasza:

És ezek után te képes lennél fehér ruhában oltár elé állni? Most komolyan. Nagyon elkapkodott dolog lenne ez a házasság. Ez amúgy is egy borzasztó félreértés az emberek fejében, hogy a házasság az a szerelem beteljesülése. Nem. A házasság az egy családalapításra kötött szerződés. Ugye így máris milyen komolyan hangzik? A házasságnak az az értelme, hogy ezután közösen dolgoztok a céljaitokért, amiket úgy tudtok a legkönnyebben elérni, ha a törvény előtt is egy családnak számítotok, nem csak a szívetekben. Én a leírásodban nem látom ezt a szemléletet, csak valami olyasmi lehet a háttérben, hogy ez szép, meg jó, meg szerelem, de ennyi. Minek akarsz házasodni? Erre nem az a jó válasz, hogy mert szeretem (főleg hogy nálad ennek a szónak van azért egy kis áthallása).

A jelened a jövőd. Ugyanezt az életet élnéd továbbra is. Talán két évig jól viselkednél, de újra elcsábulnál. Nem azért mondom ezt, hogy élvezkedjek a riogatásodon, egyszerűen csak tudom, hogy az ilyen viselkedésnek mi a következménye, ugyanis más emberekkel ugyanez megtörtént már: a házasságod már most halálra van ítélve. Szerintem ne csináld.

2018. jan. 26. 20:25
 26/33 anonim ***** válasza:
Én nem akarlak megsérteni de te hogy nem szégyelled a pofádat minden nap a leendő férjed szeme elé oda tolni és befeküdni mellé mintha mise történt volna ?! Az egész “boldog házasságod” a hazugságra fog épülni mert ebbe a te részedről tiszta szívű érzelem nincs az biztos .. Mond el neki hogy mit tettél vele ő kifog téged dobni ez 100% ő majd felépül talál magához valő nőt/feleséget és te pedig egész életedben bánhatod majd hogy ilyen egy aljas k***a voltál :)
2018. jan. 26. 23:54
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
nincs már több f...sz a láthatáron, amire rátudnál ülni, ezért mondtál igent?
2018. jan. 27. 09:40
 28/33 anonim ***** válasza:
26%
Már miért ne tehetnéd meg, hogy nem vallod be? Dehogyis derül ki minden! Valaki 10 évig is tart szeretőt és nem derül ki. Barátnőmnek (nő vagyok) meg mikor egyszer volt egy feltűnően helyes barátja valaki rágalom levelet írt, hogy a lánynak milyen előélete volt. Ami persze nem volt igaz. Viszont a kapcsolatukat megmérgezte. Figyelj, Te még nagyon fiatal vagy, én nem ítéllek el. Egyébként létezik olyan,hogy összehasonlítás után jön rá valaki, hogy a barátja az igazi. Azt sem gondolom a többséggel ellentétben, hogy akkor most Te egész életedben r.bi leszel. Most tanultál! Ne mondd el és ne hibázz többet!
2018. jan. 27. 10:33
 29/33 anonim ***** válasza:
60%

Ne mondd el! Soha!

Ezt 41 ev tapasztalattal mondom😉

Nem szep dolog a megcsalas, de ez mar megtortent. Es tetszik v nem tetszik a hozzaszoloknak, jogod van hallgatni errol. A Te dontesed.

Egyebkent en mar azert sem mondanam el, mert õt bantod meg vele, teljesen foloslegesen.

2018. jan. 27. 11:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Én azért különbséget tennék aközött, hogy egy hosszú házasságban egyszer történik ilyen ki tudja milyen előzmények után, vagy hogy egy húszéves menyasszony "kíváncsiskodik". Három év múlva meg ugyanitt siránkozik, hogy nem tudja ki az apja a gyereknek. Legalább az élet kezdetén próbáljon meg az ember tisztességes lenni, az alternatív erkölcsöt meg hagyjuk meg az öreg rókáknak.
2018. jan. 27. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!