Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, de szörnyen érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, de szörnyen érzem magam miatta. Megtehetem, hogy nem vallom be?

Figyelt kérdés

Többször is lefeküdtem másokkal. Persze nincs rá jó kifogás, csak kíváncsi voltam. És semmit nem vesztettem volna,ha nem csalom meg, mert a párom minden téren csodás férfi. Annyira bánom azóta, hogy ilyen idióta voltam. Mégis úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem tudnám mégegyszer megcsalni, szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy hónapja kérte meg a kezemet és igent mondtam. De azóta még nagyobb a bűntudatom. Nem szeretném neki elmondani, de tudom, hogy az lenne a helyes.

20l

2018. jan. 26. 15:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Joga van a donteshez, hogy szeretne egy ingyen prostival elni a hatralevo eleteben vagy sem. Ha volt batorsagod idegen fa-szt szopni, akkor talan eleallni is menni fog gumigerinceddel.
2018. jan. 26. 15:49
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok senki felett sem ítélkezni, de szerintem elmondhatom, h te javíthatatlan vagy. "Kíváncsi voltam", aha... Hányszor?! Többször lefeküdtél másokkal, ez nem 1x-i kíváncsiság, bár én még azt sem bocsájtanám meg... Ha nem vesztettél volna semmit, ha nem csalod meg, akkor miért csaltad meg? Mert biztosan túlságosan jó dolgod van mellette. Remélem elmondod neki és kidob a szemetesbe, mert kb. oda való vagy!
2018. jan. 26. 15:50
 3/33 anonim ***** válasza:
92%
Ha szerelmes lennél, nem csaltad volna meg többször is.
2018. jan. 26. 15:51
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy kicsit is fontos számodra, elmondod.
2018. jan. 26. 15:52
 5/33 anonim ***** válasza:
68%

egy hónapja kérte meg a kezem

jahj mekkora kamu

2018. jan. 26. 15:56
 6/33 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak "kíváncsi" lettél volna, akkor nem csalod meg többször... amúgy mire voltál kíváncsi? Hogy a többi férfinak is pénisz van-e a lába között? Ahhoz elég lett volna odafigyelni biosz órán... Vagy mi a fenére voltál "kíváncsi", amihez meg kellett csalnod a párod? :D

Joga van tudni, hogy egy féreggel van együtt.

2018. jan. 26. 15:57
 7/33 anonim ***** válasza:
82%
Jujjujuj! Elárulnád, hogy mire voltál kiváncsi? Tényleg nagyon érdekel 20l esetén.
2018. jan. 26. 15:57
 8/33 anonim ***** válasza:
74%

Te mekkore undorító vagy... Szereted-e??? Erősen kétlem. Te nem szereted őt, megcsaltad, amit képes lennél eltitkolni előle. Szégyeld magadat!

Mellesleg ez olyan dolog, hogyha el is titkolod, egyszer ki fog derülni.

2018. jan. 26. 16:03
 9/33 anonim ***** válasza:
17%

lehet ö is kivancsi a hatad mögött🙂

ha te se buktal le,lehet ö is jol titkolja

gondolom igy is lenne gusztusod a parodhot

nehogy am szerencsetlen mas gyereket nevelje majd

2018. jan. 26. 16:09
 10/33 anonim ***** válasza:
93%
"szeretem őt, szerelmes vagyok" Jaj dehogy vagy! Ha valakit szeretek, nem csalom meg! Se egyszer, se többször! Ennyi a titok basszus...
2018. jan. 26. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!