Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de szörnyen érzem magam miatta. Megtehetem, hogy nem vallom be?
Többször is lefeküdtem másokkal. Persze nincs rá jó kifogás, csak kíváncsi voltam. És semmit nem vesztettem volna,ha nem csalom meg, mert a párom minden téren csodás férfi. Annyira bánom azóta, hogy ilyen idióta voltam. Mégis úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem tudnám mégegyszer megcsalni, szeretem őt, szerelmes vagyok. Egy hónapja kérte meg a kezemet és igent mondtam. De azóta még nagyobb a bűntudatom. Nem szeretném neki elmondani, de tudom, hogy az lenne a helyes.
20l
egy hónapja kérte meg a kezem
jahj mekkora kamu
Ha csak "kíváncsi" lettél volna, akkor nem csalod meg többször... amúgy mire voltál kíváncsi? Hogy a többi férfinak is pénisz van-e a lába között? Ahhoz elég lett volna odafigyelni biosz órán... Vagy mi a fenére voltál "kíváncsi", amihez meg kellett csalnod a párod? :D
Joga van tudni, hogy egy féreggel van együtt.
Te mekkore undorító vagy... Szereted-e??? Erősen kétlem. Te nem szereted őt, megcsaltad, amit képes lennél eltitkolni előle. Szégyeld magadat!
Mellesleg ez olyan dolog, hogyha el is titkolod, egyszer ki fog derülni.
lehet ö is kivancsi a hatad mögött🙂
ha te se buktal le,lehet ö is jol titkolja
gondolom igy is lenne gusztusod a parodhot
nehogy am szerencsetlen mas gyereket nevelje majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!