Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megcsaltam már a páromat, és rossz ember is vagyok?
Nem, nem csaltad meg. Ha tényleg nincs tovább ezzel a fickóval, akkor semmi baj.
Mondjuk én se repdesnék az örömtől ha valami fiú ráhajtana a barátnőmre...
aha.
és hány sunyi üzenet volt ennek a találkozónak az előzménye?
amúgy amivé fordítottad vagy próbálod alakítani ezt a helyzetet annak az a neve,hogy "harcoljatok értem" játszma.
ezért is mondtad el neki és ezért esett jól elmondani.
azt kell mondjam,hogy az egyik legkegyetlenebb női játszmát indítottad el,ami nemritkán és ha kellően buta a férfi,akár gyilkossággal is végződhet.
a pszichológiai nyereségét pedig te is leírtad.
a fontossági érzésed kielégülése,csak épp kegyetlen majhogynem pszichopata módon.
mert ilyen helyzetbe kergetni a partneredet,igencsak lelketlen dolog.
mert ugye előtte most ezek vannak.
1.ha nem teszek semmit papucs vagyok.
2.ha teszek valamit,akkor bunyóznom kell.
pedig csak annyit kellene tennie,hogy felismeri a játszmát és keres másik csajt,aki kevésbé manipulatív.
vagy ha már egyszer az akkor nem a legkegyetlenebb játszmát veti be egy kis figyelemért.
Dehogy csaltad meg :)
Néha a nőknek is jól eshet, ha féltékeny a párjuk :)
25N
nem vagy rossz ember! Hiszen nem történt semmi. Nem titkolóztál a párod előtt, hanem elmondtad, hogy próbálkozott a másik pasi.
Akkor lennél rossz, ha titokban csevegnél, taliznál a másikkal :)
A barátnőm rendszeren találkozik más fiukkal a munka miatt és nem is egyszerű próbálkoztak be nála. Mindenről tudok mindent elmond. Azt is ha netán van akihez egy picitt is vonzódik.
Ezel bizonyítja, hogy őszinte. Én meg nem kapom fel soha a vizet.
Én is rendszeresen találkozom nőkkel. Van hogy több hét akár hónapokig ugyan azon a helyen vagyok idegen nőkkel. Néha még egy kis flört is elszalad se semmi több. Én is mindent elmondok.
A kapcsolatunk teljesen őszinte.
Így működik a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!