Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezzel megcsaltam már a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel megcsaltam már a páromat, és rossz ember is vagyok?

Figyelt kérdés
Volt egy találkozóm egy pasival. Nem randira mentünk, csak pár munka miatti dolgot meg kellett beszélnünk, és ezért beültünk egy kávézóba. Kifizette a kávémat, udvarias volt, és próbált velem flörtölni. Tudja amúgy, hogy van párom, és mondtam neki, hogy nincs esélye sem, hogy megkapjon, ennek ellenére a találkozó során többször megpróbált megcsókolni. Nem hagytam, amit elért, az annyi volt, hogy az arcomra sikerült puszit adnia. Természetesen elmondtam a páromnak, hogy mi történt, és nem dobta fel a dolog. Kicsit féltékeny lett, és ez nekem tetszett. Nyilván nem fogok többet találkozni a pasival semmilyen célból sem, de valahogy az egész esemény hatása a páromra, hogy valaki ennyire bepróbálkozott... Bizonyos értelemben örömöt okozott nekem, mert amúgy nem gyakran fejezi ki az érzéseit a párom, és nagyon felvillanyozott, hogy zavarta, hogy más rám hajtott... Ez így gonoszul hangzik, mert amúgy sosem szoktam direkt féltékennyé tenni, vagy akármi, és távol álljon tőlem, hogy bántsam, de úgy tetszett a reakciója... Úgy éreztem, wow, számítok a szemében nőként... Emiatt roszz emberré váltam?

2018. jan. 21. 00:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy váltál rossz emberré:) te magad írtad le, hogy semmi nem történt, a pasit leállítottad, a történteket meg elmondtad a párodnak. Senkinek nem tettél rosszat. Az meg hogy tetszett hogy a párod féltékeny azzal sincs baj ebben az esetben, hisz te magad írtad hogy rotkán fejezi ki az érzéseit, ezzel pedig bebizonyította hogy fontos vagy neki, ez pedig jól esett neked. Nincs itt semmi probléma, de ha továbbra is azt érzed, kérdezd meg a párodat, hogy mit gondol rólad, de szerintem nincs okod az aggodalomra. :)
2018. jan. 21. 00:18
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Eleg nagy bajok vannak azzal a kapcsolattal, ahol ilyenek kellenek ahhoz, hogy ugy erezd, hogy szamitasz a parod szemeben nokent...
2018. jan. 21. 00:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csaltad meg. Ha tényleg nincs tovább ezzel a fickóval, akkor semmi baj.

Mondjuk én se repdesnék az örömtől ha valami fiú ráhajtana a barátnőmre...

2018. jan. 21. 00:31
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

aha.

és hány sunyi üzenet volt ennek a találkozónak az előzménye?

amúgy amivé fordítottad vagy próbálod alakítani ezt a helyzetet annak az a neve,hogy "harcoljatok értem" játszma.

ezért is mondtad el neki és ezért esett jól elmondani.

azt kell mondjam,hogy az egyik legkegyetlenebb női játszmát indítottad el,ami nemritkán és ha kellően buta a férfi,akár gyilkossággal is végződhet.

a pszichológiai nyereségét pedig te is leírtad.

a fontossági érzésed kielégülése,csak épp kegyetlen majhogynem pszichopata módon.

mert ilyen helyzetbe kergetni a partneredet,igencsak lelketlen dolog.

mert ugye előtte most ezek vannak.

1.ha nem teszek semmit papucs vagyok.

2.ha teszek valamit,akkor bunyóznom kell.

pedig csak annyit kellene tennie,hogy felismeri a játszmát és keres másik csajt,aki kevésbé manipulatív.

vagy ha már egyszer az akkor nem a legkegyetlenebb játszmát veti be egy kis figyelemért.

2018. jan. 21. 00:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Sunyi üzenet? Telefonon beszéltük meg a találkát.
2018. jan. 21. 00:43
 6/15 anonim ***** válasza:
21%
Dehogy vagy rossz édes vagy 24f
2018. jan. 21. 01:16
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
nem vagy rossz ember egyáltalán, nyugi :D ha velem van valami hasonló, és elmesèlem a barátomnak, nekem is jól szokott esni, ha kicsit féltékeny :D ahogy neki is, fordìtott helyzetben.
2018. jan. 21. 01:57
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy csaltad meg :)

Néha a nőknek is jól eshet, ha féltékeny a párjuk :)

25N

2018. jan. 30. 09:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy rossz ember! Hiszen nem történt semmi. Nem titkolóztál a párod előtt, hanem elmondtad, hogy próbálkozott a másik pasi.

Akkor lennél rossz, ha titokban csevegnél, taliznál a másikkal :)

2018. jan. 30. 10:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm rendszeren találkozik más fiukkal a munka miatt és nem is egyszerű próbálkoztak be nála. Mindenről tudok mindent elmond. Azt is ha netán van akihez egy picitt is vonzódik.

Ezel bizonyítja, hogy őszinte. Én meg nem kapom fel soha a vizet.

Én is rendszeresen találkozom nőkkel. Van hogy több hét akár hónapokig ugyan azon a helyen vagyok idegen nőkkel. Néha még egy kis flört is elszalad se semmi több. Én is mindent elmondok.

A kapcsolatunk teljesen őszinte.

Így működik a legjobban

2018. jan. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!