Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezzel megcsaltam már a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel megcsaltam már a páromat, és rossz ember is vagyok?

Figyelt kérdés
Volt egy találkozóm egy pasival. Nem randira mentünk, csak pár munka miatti dolgot meg kellett beszélnünk, és ezért beültünk egy kávézóba. Kifizette a kávémat, udvarias volt, és próbált velem flörtölni. Tudja amúgy, hogy van párom, és mondtam neki, hogy nincs esélye sem, hogy megkapjon, ennek ellenére a találkozó során többször megpróbált megcsókolni. Nem hagytam, amit elért, az annyi volt, hogy az arcomra sikerült puszit adnia. Természetesen elmondtam a páromnak, hogy mi történt, és nem dobta fel a dolog. Kicsit féltékeny lett, és ez nekem tetszett. Nyilván nem fogok többet találkozni a pasival semmilyen célból sem, de valahogy az egész esemény hatása a páromra, hogy valaki ennyire bepróbálkozott... Bizonyos értelemben örömöt okozott nekem, mert amúgy nem gyakran fejezi ki az érzéseit a párom, és nagyon felvillanyozott, hogy zavarta, hogy más rám hajtott... Ez így gonoszul hangzik, mert amúgy sosem szoktam direkt féltékennyé tenni, vagy akármi, és távol álljon tőlem, hogy bántsam, de úgy tetszett a reakciója... Úgy éreztem, wow, számítok a szemében nőként... Emiatt roszz emberré váltam?

2018. jan. 21. 00:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%

Ühüm.

Én annyit mondtam volna, semmi gáz, pakolj pucolj. Puszilgathat tovább :) Lesz más a helyedre.

2018. jan. 30. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenkivel lehet oszinten mindent elmondani.

Enis kezdetben elmondtam a paromnak ha tetszett kicsit vki es a parom nem adta meg a figyelmet nekem h figyeljen ram es hogy oszinte legyek De rajottem nem erek semmit csak baj lett.

A legjobb ha nem csinalsz semmi olyat es akkor nem ke semmit se mondjal

2018. jan. 30. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy rossz ember és nem csaltad meg, csak kicsit hízlaltad az egódat. Ez belefér minden egészséges kapcsolatba.

Megmondom őszintén akor a fő kérdést elolvastam azt hittem az lesz a folytatás hogy "semmi nem történt köztünk csak leszoptam, de érzelemmentesen".

Ezen a fórumon kb. itt lesz kérdéses a megcsalás.

2018. jan. 30. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Miert csaltad volna meg attol, hogy valaki rad eröltetett egy puszit es sikertelenül flörtölt veled? Teljesen tisztesseges volt az is, hogy utolag nem titkoltad el.

Az, hogy jol esik a feltekenysege, annak semmilyen köze az esemenyekhez, hanem azt mutatja, hogy jobban igenyelned, hogy parod mutasson feled erzelmeket es, hogy fontos vagy neki. AMit ide leirtal, azt akar igy el is mondhatnad neki.

2018. jan. 30. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
Arra vagy büszke, hogy másoknak tetszel és ez hoz lázba téged. Nem az én dolgom, hogy megítéljelek menyire vagy rossz ember de nekem ilyen nő nem kellene.
2018. júl. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!