Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy helytelen volt, amit tettem, de nem bánom. Rossz ember lennék?
Figyelt kérdés
49 éves nő vagyok a férjem 57. Lefeküdtem egy fiatal fiúval(26), aki a munkatársam. A férjem már emberszámba sem vesz. Ritkán rám mászik és pár perc alatt végez, nem élvezem, vagy csak szájjal kell kielégítenem, de viszonzást nem kapok. Belefáradtam és én is akartam élvezni a szexet, szerettem volna, ha nőként bánnak velem, nem csak egy szex tárgyként. Ez a fiú, mindent megad, amit csak szeretnék, szinte megfiatalodtam az után az este után és újra nőnek érzem magam, alig várom, az újabb találkozót.2015. dec. 29. 14:06
1/19 anonim válasza:
Válj el és akkor már nem lesz helytelen a lelkednek sem.
2/19 anonim válasza:
Igen az vagy. Ha nem vagy elégedett a szexuális életeddel akkor nem az a megoldás,hogy lefekszel valakivel hanem az,hogy megbeszéled a férjeddel.
3/19 anonim válasza:
Inkább élj és élvezd az életet mintsem azok a szürke minden napjaidat számold ! ;)
4/19 A kérdező kommentje:
És ha elválok, menjek az utcára?
Szerinted nem próbáltam vele beszélni? Évek óta ez teszem, de semmi változás. Neki legyen jó a másik, meg senkit sem érdekel.
2015. dec. 29. 14:14
5/19 anonim válasza:
Házasságtörést követtél el.... Nem tudok erre mit mondani. A nagyobb baj az, hogy nem bánod.
Remélem őszintén megtudod majd bánni.
Isten megbocsát!
6/19 anonim válasza:
Az a baj ez csak ideig óráig lesz valószinüleg így.Ő 26 te 49.Ès ha lekoptat egy fiatalabb nőèrt te leszel megsèrtődve.A fèrjeddel meg csak èrdekből vagy már,ez sem jó.
7/19 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, hogy ez nem tart majd örökké. De ezalatt az egy alkalom alatt is többet kaptam tőle, mint a férjemtől az elmúlt 10 évben.
2015. dec. 29. 14:42
8/19 anonim válasza:
Jol nezel ki legalabb? Ha ennyire konnyen kaphato vagy, akkor mondd meg hol laksz, hidd el egy egesz falunyi fiatal srac fog jelentkezni
9/19 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember, mitől lennél?
A férjed rég elhagyott, csak nem meri kimondani - mert neki így kényelmesebb.
10/19 anonim válasza:
Kölcsönös megalkuvás ő azért hogy szexet kapjon te meg azért hogy ne kerülj "utcára".Ennyire csak nem rossz hogy nem tudnál hova költözni akár ideiglenesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!