Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy adott ember egyszer megcsalt valakit, utána úgymond "leértékelt árucikk" lesz?
elvileg
gyakorlatilag,csak csámcsognak rajta,amíg nincs új téma
tőle függ ,hogy hogy érzi magát utána
és
nem csak ő a "hibás" a megcsalásban....oda mindig legalább két ember kell
Aki egyszer csalt, az többször is fog, volt barátnőm 5 éve csalt meg. Megpróbáltuk rendbehozni, nem sikerült. Összejött újra a pasival, és azóta együtt vannak. Csakhogy 1 hónapja megcsalta ezt a srácot.
Hiába kutyából nem lesz szalonna.
És igen, az én szememben pl. az nem is nő, aki már csalta meg a párját. De férfiként se tartom sokra az ilyen embert.
Tudod kérdező ez mindig van egy első alkalom, utána pedig más lesz a világ. És sok ember ezt úgy dolgozza fel, hogy úgy csinál, mintha meg se történt volna, aztán ilyen emberré válik. És ezért általánosítanak.
Amúgy igen 2 ember kell hozzá, de ha a másik nem csalt meg, akkor nincs jogod tönkretenni az önbecsülését.
Egy volt kollégámat 10 után csalta meg a szerelme, nagyon össze volt törve. Újra összejött vele, aztán kicsinálta.
A nő úgy kikészült, hogy 5 éve jár kezelésre, mert nem tudja feldolgozni, meg azt se, hogy a volt pasijának, már van egy gyereke, meg egy felesége.
És valahogy nem tudom sajnálni a csajt.
Leírtam egy véleményt, egy állítást. Senki sem tökéletes. De aki nem tudja kinyitni a száját és félremegy, a szakítás helyett az tán kicsit morálisan máshol van.
Gondolom bánt, mert csaltál. Szar dolog, hogyha az embert ezért más szemmel nézik.
A haveromhoz, annyit, hogy ellenben veled, én ismertem őket. Túl jól bánt a nőjével, szinte papucs állatka lett. Mindent megtett érte. A nő meg jó dolgában megveszett. Van ilyen is. Azt kapta, amit megérdemelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!