Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valoban szeret valakit az ember, akkor is fellephet a megcsalas eselye?
Nem!
"fellephet a megcsalas eselye"
Fellépni mindenkinél felléphet az esély. De aki szeret valakit, az nem használja ki az ilyen esélyeket, sőt kerüli.
Érdekeset mondott az utolsó...hogy akkor azt szereted, akivel csalod.
Hát ezt így gondolom én is, mégis, mennyire függnek a válaszok attól, hogy ki és hogy teszi fel.
Nekem a szerelmem nős ember, (nem a tini kategóriák vagyunk egyikünk sem, 40 felett jóval). Itt már megkaptam, hogy csak d...gni kellek neki, holott már lassan 2 éve együtt vagyunk, ennél sokkal többről van szó. Tudom, hogy szeret és én is őt. Válni különböző okok miatt nem akar, vagyon, család mit szól, meg sajnálja a feleségét....De egymás nélkül létezni nem bírunk, bár megpróbáltuk, nem megy.
Én is azt gondolom, hogy egyszer meglehet botlani, attól még szeretheted a másikat. De ha valakivel huzamosabb ideig együtt vagy, már életed része, ott nem mondhatod, hogy a feleséged szereted. Mert abban biztos vagyok, hogy akit tényleg szeret az ember, annak nem tud évekig a szemébe nézve hazudni!
"Válni különböző okok miatt nem akar, vagyon, család mit szól, meg sajnálja a feleségét"
Vagyon:.gerinces egy ember lehet...
Család mit szól:beszari egy alak 40 éves létére
És a legjobb...sajnálja a feleségét.... :)
De azért félrekur :)
Egymáshoz illetek ....
A hűség nem egy emberi tulajdonság, nincs hűséges tipusú ember!!! Az adott pillanatban dönt vagy döntesz arról hogy megcsalod vagy nem!
A hűség az egy DÖNTÉS! Szerintem....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!