Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valoban szeret valakit az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valoban szeret valakit az ember, akkor is fellephet a megcsalas eselye?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, ha nagyon szeretsz valakit, o mindened. Allitolag a csok a legnagyobb megcsalas, plane ha erzelmek is tĂĄrsulnak hozza. Tudod, hogy egyutt vagy valakivel, de megismertel mast, es mar hosszu ideje csalod vele a parod, de azt allitod, o a mindened es szereted ot, kozben a masik fellel tulzottan is erzelmes, heves csokolozasokba kezdesz es le is fekszel vele, hazudsz miatta mindenkinek. A kerdes nemtol fuggetlenul ertendo.
2015. aug. 1. 09:25
1 2
 1/12 Interferencia ***** válasza:
100%
Nem, ugyanis a szeretet nagyon nem azt jelenti, hogy szeretek valakivel lenni, hanem ennél sokkal többet.
2015. aug. 1. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha IGAZÁN, tényleg szeret, akkor nem. Ha csak ráfogja, simán. Érezni kell, melyik eset áll fenn.
2015. aug. 1. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem!

"fellephet a megcsalas eselye"

Fellépni mindenkinél felléphet az esély. De aki szeret valakit, az nem használja ki az ilyen esélyeket, sőt kerüli.

2015. aug. 1. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Egy kèt alkalom mèg belefèr, megbotlasz de attòl mèg szereted a párod. Viszont ha már tartósan csalod ugyanazzal a szemèllyel akkor ott már csak megszokásból vagy a másikkal esetleg ha már gyerek is van akkor azèrt. Ugyanazzal a szemèllyel csalod a párod már règóta?Akkor azt szereted akivel csalod ha nem birsz töle elszakadni.
2015. aug. 1. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Érdekeset mondott az utolsó...hogy akkor azt szereted, akivel csalod.

Hát ezt így gondolom én is, mégis, mennyire függnek a válaszok attól, hogy ki és hogy teszi fel.

Nekem a szerelmem nős ember, (nem a tini kategóriák vagyunk egyikünk sem, 40 felett jóval). Itt már megkaptam, hogy csak d...gni kellek neki, holott már lassan 2 éve együtt vagyunk, ennél sokkal többről van szó. Tudom, hogy szeret és én is őt. Válni különböző okok miatt nem akar, vagyon, család mit szól, meg sajnálja a feleségét....De egymás nélkül létezni nem bírunk, bár megpróbáltuk, nem megy.

Én is azt gondolom, hogy egyszer meglehet botlani, attól még szeretheted a másikat. De ha valakivel huzamosabb ideig együtt vagy, már életed része, ott nem mondhatod, hogy a feleséged szereted. Mert abban biztos vagyok, hogy akit tényleg szeret az ember, annak nem tud évekig a szemébe nézve hazudni!

2015. aug. 1. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor, ha az, akit szeret az ember, ellöki magától.
2015. aug. 2. 01:30
 7/12 Interferencia ***** válasza:
100%
5: Őszintén sajnállak. :(
2015. aug. 2. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

"Válni különböző okok miatt nem akar, vagyon, család mit szól, meg sajnálja a feleségét"

Vagyon:.gerinces egy ember lehet...

Család mit szól:beszari egy alak 40 éves létére

És a legjobb...sajnálja a feleségét.... :)

De azért félrekur :)

Egymáshoz illetek ....

2015. aug. 2. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Erre a legjobb pelda egy ismerosom. Olyan par aki eddig a remenyt adta hogy van meg esely megtalalni a boldogsagot. Minden tokeletes volt, tavaly hazasodtak, mar kineztek egy hazat, tervben a baba, imadjak egymadt, a ferfi nagyon huseges tipus, rajongott a felesegeert es par hete sokkolt mindenkit hogy belepett egy harmadik, egy no aki valahogy megbolonditotta a ferfit. Egy alom tort ossze. Sajnos kedves kerdezo van ilyen. Nem gondoltam volna.
2015. aug. 4. 07:19
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

A hűség nem egy emberi tulajdonság, nincs hűséges tipusú ember!!! Az adott pillanatban dönt vagy döntesz arról hogy megcsalod vagy nem!

A hűség az egy DÖNTÉS! Szerintem....!

2015. aug. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!