Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valoban szeret valakit az ember, akkor is fellephet a megcsalas eselye?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, ha nagyon szeretsz valakit, o mindened. Allitolag a csok a legnagyobb megcsalas, plane ha erzelmek is tĂĄrsulnak hozza. Tudod, hogy egyutt vagy valakivel, de megismertel mast, es mar hosszu ideje csalod vele a parod, de azt allitod, o a mindened es szereted ot, kozben a masik fellel tulzottan is erzelmes, heves csokolozasokba kezdesz es le is fekszel vele, hazudsz miatta mindenkinek. A kerdes nemtol fuggetlenul ertendo.2015. aug. 1. 09:25
11/12 omba válasza:
NEM.
(harmadik párkapcsolatom, öreg vagyok)
Nincs is másik nő - néha mintha látnék ilyet az utcán, de nincs.
És nem is volt, míg igazán szerettem a nőmet.
Akkor kerülnek elő, amikor valamiért nem jó már, olyan konfliktusok vannak, mait nem tudtok, vagy már nem is akartok megoldani.
Sőt, a kedves még szexben sem egy varázsló, de hát az csak egy mellék kérdés.
A hűség bizonyos helyzetekben tényleg döntés kérdése, csak ilyenkor az ember nem kerül olyan helyzetbe.
12/12 anonim válasza:
A hűség az gondolkodásmód , beállítottság, akaraterő kérdése szerintem. Én mindig át szoktam gondolni ha valamit teszek, hogy esne az nekem ha velem tennék ezt meg ezt....rosszul, hát akkor én sem teszem mással. Ezt nem csak a megcsalással kapcsolatban mondom, rengeteg olyan dolgot tesznek az emberek amivel megbántják a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!