Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom a gyerekem anyjával csalt meg! A gyerektől tudtam meg, ilyenkor épeszű ember mit tenne a helyemben?
Nem mondta soha a barátnőm, hogy lenne biszexuális vágya.
Tudtommal utálja egymást a 2 nő, olyan féltékeny volt a barátnőm, hogy a kislányom anyjának a nevét évekig ki sem lehetett mondani előtte.
Most meg a lányom azt mondta, hogy nyár óta amíg ő nálam szokott lenni, a csajom az anyjával alszik! (Tehát nem az "anyunál", hanem "anyával"!!!)
Kérdőre vontam a csajomat, de csak hebegett-habogott, nem tagadta le de nem is erősítette meg, mondván
"csak jóban vagyunk mit zavar? eddig az volt a bajod hogy utáljuk egymást"
Na ilyenkor ki mit tenne???
ezt a kérdést mintha olvastam volna csak az anyuci verziójában...
nem valamilyen fitnesz edző a csajod?
Nekem is ismerős a kérdés, nem olyan rég írt ide egy 30-as anyuka, aki elhagyta a férjét mert rájött leszbikus, aztán rákattant a férje jelenlegi huszonéves barátnőjére.
Nem tudom mit csinálj, nem lennék a helyedben, de szívasd meg őket keményen, ne hagyd, hogy madárnak nézzenek!
26F
szerintem kezd el megpofozni őket.....
mindegy melyikkel kezded :-)
"A csajom a gyerekem anyjával csalt meg!"
itt vesztettem el a fonalat.
tehát a csajod.
a gyereked.
és a gyereked anyja.
na akkor a csajod a gyereked anyja.
az istenért nem értem!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!