Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom a gyerekem anyjával csalt meg! A gyerektől tudtam meg, ilyenkor épeszű ember mit tenne a helyemben?
Nem mondta soha a barátnőm, hogy lenne biszexuális vágya.
Tudtommal utálja egymást a 2 nő, olyan féltékeny volt a barátnőm, hogy a kislányom anyjának a nevét évekig ki sem lehetett mondani előtte.
Most meg a lányom azt mondta, hogy nyár óta amíg ő nálam szokott lenni, a csajom az anyjával alszik! (Tehát nem az "anyunál", hanem "anyával"!!!)
Kérdőre vontam a csajomat, de csak hebegett-habogott, nem tagadta le de nem is erősítette meg, mondván
"csak jóban vagyunk mit zavar? eddig az volt a bajod hogy utáljuk egymást"
Na ilyenkor ki mit tenne???
10...
volt egy felesége akitől van egy gyereke.. és a mostani csaja a gyereke anyjával azaz a volt feleségével csalta meg.
Miket nem produkál az élet! :)
Lehet itt kaptál vissza valamit. De a legjobb lenne ha szakítanátok.
Hány éves a gyerek? Remélem azért vele megbeszélitek mi,hogy, ne zavarjátok teljesen össze szegényt...
Atyaég, de fitnesz edző a barátnőm!!
Valaki linkelje már be azt a kérdést!!!!
Hú de nagy cirkusz lesz ebből....
nem nem vagyok a 10-es.
"Most meg a lányom azt mondta, hogy nyár óta amíg ő nálam szokott lenni, a csajom az anyjával alszik!"
ezt honnan tudja a kisgyerek. Én ezt nem értem, honnan tudja. megnagyarázhatná valaki, tessék.
Kérdező, itt a kérdés amit keresel, tuti ez az, adj a pofájuknak! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Hát a barátnőmnek nagyon rossz volt a kapcsolata az anyukájával. Majdnem 10 évig nem beszéltek. És elmondása szerint most kezdenek újra nyitni egymás felé, és mondta, hogy minden második hétvégén, elmenne hozzá, amikor hozzám jön a kislány. hogy ugye újra anya-lánya kapcsolat létrejöhessen köztük.
A lányomat pénteken iskola után elhozzuk közösen hozzám. Ők ketten elbeszélgetnek meg nevetgélnek, majd délután a csajom lelép az anyjához. Vasárnap reggel viszem haza a gyereket. Vasárnap ebéd után meg jön haza a barátnőm az anyjától.
Tehát ha nem tévedek, akkor amikor ott van már nálunk a gyerek, a csajom lelép a volt csajomhoz és ott tölti a hétvégét. Amikor hazaviszem a gyereket, akkor ezek még ott közösen megebédelnek aztán kaja után jön hozzám a csajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!