Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozhat egy ilyen ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
Több, mint 9 éve vagyunk együtt a párommal. Fokozatosan jöttem rá, hogy imád a neten flörtölni, szexpartner keresőzik, volt barátnőkkel, szingli lányismerőseivel szexchatel a hátam mögött facebookon. A 9 évből, mint számomra nemrég kiderült szinte az első fél évet leszámítva végig voltak vissza-visszatérő netes kalandjai. Ezek virtuálisak voltak, nem igaziak (nem találkozott senkivel, legalábbis tudtommal nem, együtt élünk, nem jár el sehová, a barátaival is közösen találkozunk, kötött munkaideje van, a munkahelyéről nem nagyon tud kilógni, az idejével el tud számolni). Megváltozhat valaha? És vajon az ilyen szórakozásból egyenesen következik, hogy egyszer tovább is lép a virtuális szórakozásnál?

2014. márc. 22. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Franc tudja. Nem ismerem. Te nyilván te ismered a legjobban, így mi válaszolók nem tudjuk, hogy megváltozhat-e.
2014. márc. 22. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

elég nyugodtan reagaltal ra ezek szerint. nemtudom...én a normalis kapcsolat hive vagyok... en biztos nem ereznem jol magam igy...hogy ezeket csinalna a parom. te sem csinalsz ilyet...neki miert van szuksege ra?

ilyenkor olyan merges vagyok a pasikra...tisztelet a kivelnek termeszetesen

2014. márc. 22. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

erre tényleg elég nyugodtan reagáltál.

nálam egyértelmű lenne, hogy otthagyom.

Kit érdekel, hogy megváltozik-e? nyolc és fél év kettős élet nem elég baj?

2014. márc. 23. 00:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Van két gyermekünk, nem olyan egyszerű mindent felrúgni. Egyébként nagyon kiborultam, ő meg kétségbeesett, hogy elhagyom.
2014. márc. 23. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Na értem, gyerekekről eddig nem volt szó. Így ez már nehéz kérdés. Nem tudok válaszolni.
2014. márc. 23. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!