Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom a legrendesebb ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a legrendesebb ember a világon. Legyek önzetlen?

Figyelt kérdés
Körülbelül 9 hónapja vagyunk együtt, Ő azt mondta, hogy élete szerelme vagyok és tényleg semmi rosszat nem tudok mondani róla. Viszont én nem vagyok szerelmes belé, csak olyan nekem, mint egy jó barát. Azt hittem ki fog alakulni később, de rájöttem, hogy érzelmileg ennél feljebb sosem fogok lépni. Mivel nagyon rendes emberről van szó, ezért arra gondoltam vele maradok, mert ő legalább boldog lenne, és nekem sincs bajom vele, így letudnám élni vele az életem. Szerintetek ez jó döntés? 27L

2014. márc. 22. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Újabb példa arra, hogy mi, rendes srácok unalmasak vagyunk a nők szemében...
2014. márc. 22. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy végig tudod csinálni, és jó lesz neked, akkor igen. Viszont, ha később jön valaki, aki begyújtja benned a lángot, és miatta elhagyod, azzal neki vége lesz
2014. márc. 22. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább élnék egy olyan kapcsolatban,ahol érzelmek is jelen vannak a részemről,mint hogy megalkuvóan üldögéljek a langyos pisiben.
2014. márc. 22. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy te csak barátságot tudsz neki adni extrákkal. Ha elfogadja, akkor jó, ha nem, nem. Legyél őszinte, mondd el mit érzel, és azt is, hogy mit nem.
2014. márc. 22. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha életed végéig beéred ezzel.

De ahogy én látom mindenki életében be szokott toppani a nagybetűs szerelem. És olyankor a harmónia borul. Mert teljesen más valakivel ellenni és valakiért odalenni.

Ha a sima barátság elég lenne a boldog párkapcsolatokhoz, akkor miért van ennyi probléma a párkereséssel?

Szerintem az lenne a fair ha őszintén leülnél és beszélnél vele erről. Csakhogy ő is lássa hányadán álltok. Mert egy kapcsolat őszinteség nélkül nem működik és ő sem fog akkorát lesni mikor elhagyod a Don Juanért.

Neki is joga van dönteni, hogy kell-e ez neki, hogy beéri a szerelem látszatával, mert bár első hallásra nagyon önfeláldozó amit teszel... de ez igazából egy teljesen felesleges és önző mártírkodás a részedről. Ugyanis amíg te játszod a Juanitát addig elveszed a párodtól az éveket és az évekkel együtt a lehetőséget is, hogy találjon egy olyan lányt, aki boldog lesz vele, aki viszonozza az érzéseit... és ez lássuk be rohadt önző dolog tőled!

Szóval beszélj vele. És gondold át mielőtt magadnak az év nője díjat dráma kategóriába, hogy ebbe semmi dicséretes nincs kivetni való annál több!

2014. márc. 22. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

De egyébként drága kérdező, a naivságodon nevetek! Hogy ezt te önzetlen cselekedetnek titulálod. Jaj. Mert oda dobod a tested? És a vele járulékos dolgokat is?

Hát ezen elv alapján akkor a parti ribiket pedig egyenesen szenté kéne avatnunk, hiszen ők sokkal kevesebbért és több férfit tesznek boldoggá egyetlen éjszaka alatt.

2014. márc. 22. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lennél önzetlen, hisz egy olyan férfi megbecsülését élveznéd minden nap, akit még csak viszont sem szeretsz...Ez inkább megalázó lenne, főként rá nézve.

És hidd el, nem lenne boldog melletted hosszú távon. Engedd el, majd kiheveri, és talál olyan lányt, aki szerelemből van vele.

2014. márc. 22. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
mondod ezt most! aztán 2-3 év múlva jön valami díszbika akitől bepörögsz és megcsalod! szerintem nem kell hülyíteni, mondd meg neki, hogy mi a helyzet! ha én a helyében lennék biztosan ezt szeretném!
2014. márc. 22. 19:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Joga van tudni, hadd döntse el ő, neki megéri-e.
2014. márc. 22. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azóta leültem vele és megbeszéltük, elmondtam Neki mindent, hogy én szerelmet nem érzek iránta, és hogy nem szeretném, ha az értékes idejét egy olyan lányra pazarolná, aki nem szerelmes belé. Jó sokáig beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy maradunk együtt egyelőre. Jól érezzük magunkat, aztán ha továbbra sem lesz részemről semmi, akkor hagyjuk a dolgot.

Amúgy magában a szerelem érzésben annyira nem is hiszek. Szerintem csak a nagyon erős testi vonzalmat hívják szerelemnek, ami egy idő után csillapodik. Én legalábbis így gondolom.

2014. máj. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!