Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a személy, akinek még nem volt barátnője/barátja, az honnan tudja, hogyha szerelmes? Mit érez olyankor az ember? (Igen tudom, jót érez:D)
Nekem még soha nem volt eltörve egy csontom sem. Remélem észre fogom venni, ha egyszer eltörik valamim...
Remélem érted a párhuzamot.
Értem. De az mégis más.
Nem, nem voltam még. (Talán most vagyok az. Franc tudja.:) )
Egyet értek az előttem szólóval, a barát/barátnő nem mindig jár együtt a szerelemmel sajnos.
Amúgy azt érzed, hogy jó a közelében lenni,szeretsz vele beszélgetni. Gondolom iskolás vagy, ha van valami csoportmunka akkor szeretnéd hogy egy csoportba osszanak be titeket. Karácsonykor szeretnéd őt húzni. És amúgy meg vannak azok a bizonyos pillangók a gyomrodban. Az nem annyira hülyeség, mint amennyire azt gondolod. Tényleg van egy csikizős érzés a hasadban amikor látod,beszélsz vele, rá gondolsz.U
U.i.: Hidd el érezni fogod, ha szerelmes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!