Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gyűlöl az az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlöl az az ember, akinek elmondtam mások milyen rossz véleménnyel vannak róla?

Figyelt kérdés
Elmondtam egy ismerősömnek, hogy a városban szinte mindenkinek negatív véleménye van róla. Valahogy megkérdezte és én nem tagadtam. Azóta nem akar velem találkozni. Közös ismerős elmondása szerint az életben nem akar velem beszélni vagy találkozni. Nekem soha nem volt róla negatív véleményem... Ennyire meggyűlölt emiatt? Én meg ráadásul szeretem. Mit tegyek?

2018. jan. 14. 23:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
Szerintem rosszul esett neki és megbántottad. Mondd meg neki, hogy te kedveled és szereted és nem akartad megbántani.
2018. jan. 14. 23:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Irj neki .Egy fêlreértêsen ne muljon a kapcsolatotok.
2018. jan. 14. 23:07
 3/13 anonim válasza:
80%
Szerintem rosszul esett neki és megbántottad. Mondd meg neki, hogy te kedveled és szereted és nem akartad megbántani.
2018. jan. 14. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Lehet,h kizökkentetted az álomvilágából, és most haragszik rád, mert leromboltad ezt és most temiattad érzi rosszul magát; de ha valamilyen formában megkérdezte, kipuhatolta belőled, és az igazságot várta, nyilván azért kérdezett téged, azért fordult hozzád ezzel, mert megbízhatónak titulált, de ezt előre tudta eleve, hogy ez kétesélyes, szóval két válaszlehetőség volt, szóval ilyen formátumban ezért nem tudom, miért haragudott meg. Hacsak, azt hiszi, hogy rosszindulatból mondtad, hogy belegázolj a lelkébe; lehet azért is haragos, meg mert szembesítetted az igazsággal, és a valósággal, és ez fáj neki.
2018. jan. 14. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem rád haragszik, csak rajtad tölti ki.

Hidd el, hogy meg fog békélni.

22/N

2018. jan. 14. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy önkéntelenül is vállaltad a postás szerepét ebben a kavarásban. Valóban nem rád haragszik, hanem nem tud mit kezdeni a hallottakkal, elgondolkodik rajta, nem akar már a többiekkel sem találkozni, stb. Miért nem merik megmondani - azok, akik nem kedvelik - neki szemtől szembe az "igazságot".
2018. jan. 15. 01:12
 7/13 Interferencia ***** válasza:
Van, aki így reagál egy ilyenre; én sem tudom megérteni.
2018. jan. 15. 01:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Most legalább kiderült számodra is, hogy nem túl kedvelhető figura...
2018. jan. 15. 08:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nem szeretik hallani az igazságot ha az rájuk nézve negatív. Inkább hiszik el a hízelgő hazudgságot. Ilyen egyszerű a képlet.
2018. jan. 15. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Ebben a dologban senki sem szereti megtudni az őszintét.Mivel te megmondtad,most az ő szemében úgy tűnik,te sem vagy róla jö véleménnyel.Ha azt mondod valakinek:figyu,sajnàlom de téged mindenki utàl.Az olyan,mintha azt mondanàd:utàllak (csak azért màsokra hivatkozni jobban esik).Sajnos ez így jön le szinte mindenkinél.Ha ilyesmit akarsz jó indulatból közölni valakivel,azt nagyon óvatosan kell körül írni.És még úgy is nagy eséllyel megsértődhet.
2018. jan. 21. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!