Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől most rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
A páromnak be kellett feküdnie a kórházba, nincs komoly baja, csak pár vizsgálat egy ismert, nem súlyos betegség miatt.
És most én élvezem, hogy egyedül lehetek. Egy közös szobát bérlünk és csak akkor vagyok egyedül, ha éjszakás, de olyankor is alszom.
Kicsit bűntudatom van...
2017. nov. 27. 19:04
1/7 anonim válasza:
Igen, most rossz ember vagy, de nyugi, egy óra mulva már nem leszel rossz ember:)
2/7 anonim válasza:
Nem, kell mindenkinek a privát szféra meg a minőségi egyedül töltött idő egy kapcsolatban is. Nagyon sokan ott cseszik el, hogy összenőnek egy emberré, egyikőjüknek sincsenek privát dolgai. Ez szinte mindig rámegy a kapcsolatra előbb-utóbb. Teljesen természetes, hogy jól esik egy kis egyedül lét ha mindig vele vagy.
4/7 anonim válasza:
Nem. Ez természetes, abban az esetben ha 2-3 nap múlva már érzed, hogy azért na, mégis csak kezd hiányozni. Ahogy írták előttem kell néha egy kis magány.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bírsz ki egy napot is egy másik ember társaságában... :D Én pár óra után már a meleg kis szobámra gondolok, ahol egyedül lehetek.
7/7 anonim válasza:
@5 A meleg kis telefingott szobámba, ahol bármikor magamhoz nyúlhatok... :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!