Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy családfő (35), akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy családfő (35), akivel a nyáron egy buliban csókolóztunk és az ágyban kötöttünk, ki. Nem szeretkeztünk, mert még szűz voltam és nem akartam bevállalni. Folytassam?

Figyelt kérdés
Azóta beszélgetünk és jól elvagyunk. Tudom, hogy nem szép dolog, de őt nem érdekli a családja szempontjából, hogy nekem úgymond udvarol. Nem tudom visszafogni az érzéseim, a személyisége tetszik nagyon. És ilyen kalandokat nem kizárt, hogy bevállalnék még vele. Szerintetek ez mennyire kivitelezhető, úgy hogy felesége van. Az ő szempontjából ez nem akadály, viszont én elég rosszul érzem magam ha a nő helyébe képzelem magam, mégis szeretném. (L/18)
2018. jan. 7. 23:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Ne az életkorod mögé bújj, én 18 évesen sem tudtam volna olyan gusztustalan lenni, hogy megcsalásban részt vegyek. Azóta se volt ilyen és nemis szeretném, hogy legyen. Nem vagy már kislány, pontosan tudod, hogy rosszat teszel. Ilyen férfiakkal nem szexelgetni meg csókolózgatni kéne, hanem szemen köpni azért, amit csinál. Magadat minősíted, hogy beállsz harmadik félnek, te sem vagy jobb nála.
2018. jan. 8. 09:01
 22/29 anonim ***** válasza:
81%

Bármi kivitelezhető. Cselekedj úgy, hogy utána hányinger nélkül tudj tükörbe nézni.

Kérdem én, milyen személyisége tetszik neked, ha már nyílt titok, hogy családja van és házas, s annak ellenére teszi ezt?

Valószínűleg egy lukat lát benned, semmi többet :(. Becsüld magad többre...főleg, ha még szűz is vagy.

2018. jan. 8. 09:50
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

És milyen tanácsadásra lesz használható ez a jóember? Hogyan legyünk jellemtelen, gerinctelen, hazudozó önző szemétlàdàk? Mert az ilyet egyvalami érdekli : hogy bejusson a bugyidba, ès aztàn előadja mindenkinek, hogy milyen jól levarrt?

Tanácsot adni... ne röhögtess már...

Arra ott vannak a szüleid meg a barátaid, akit valószínűleg tényleg érdekel is, hogy mi van veled, és nem csak azt mondja, amit hallani akarsz hogy esetleg leszopd utána.

Ilyen barát meg kellene a fenének, értelmes felnőtt nő úgy elhajtanà a búsba, hogy csak úgy füstölne.

Azért, mert valaki rád nézett, nem kell rögtön a kútba ugrani érte.

Ezt azèrt írom, mert én is ilyen voltam cirka 25-30 évvel ezelőtt.

De ezzel csak sérülni fogsz. Ne tedd.

2018. jan. 8. 10:46
 24/29 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy kicsit ellentmondásos: "...csókolóztunk és az ágyban kötöttünk ki." Nekem ebből az következik, hogy nem "csak" csók volt. Azt gondolom, hogy már ezzel is bőven tovább mentél, mint egy normális értékrendű embertől ilyen esetben elvárható.
2018. jan. 8. 12:21
 25/29 anonim ***** válasza:
65%
Ha "csak barátilag" találkoztok (ami egy baromság, tudjuk, hogy ez csak kerülőút), akkor állandóan ott lesz a gondolataidban, emiatt nem fogsz tudni másokkal ismerkedni. Az erkölcsi részét mások kivesézték, úgyhogy én csak a praktikus részével foglalkozok: rabolja az idődet, hogy olyan fiút találj, aki megbecsül téged, nem csak lopott órái vannak a számodra, aki bemutat téged a barátaidnak és akiről te is bátran mesélhetsz a barátaidnak, családodnak. A szeretősdi az egy alvilági életforma, folyton titkolózni és hazudni kell, és nem biztos, hogy életed első kapcsolatának mocskosnak kéne lenni. Próbáld meg hosszú távon elképzelni, hogy milyen hatása lenne a lelkivilágodra. Most úgy érzed, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy ne szeress bele, de nem vagyunk gépek, és az írásod alapján te főleg egy érzékeny lánynak tűnsz: ha valakivel jókat beszélgetsz és jókat szexelsz, az fontos lesz számodra és megszakad a szíved a fájdalomtól, hogy mégsem lehettek teljesen egymásé. Tudom az volt a terved, hogy majd kordában tartod az érzéseidet, meg elég okos lány vagy ehhez, de ez nem az észen múlik. A saját lelki épséged érdekében menekülj.
2018. jan. 8. 13:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Öööö most az a kérdés, hogy folytasd-e????

Akadj le róla.

2018. jan. 9. 22:17
 27/29 Költőnő? ***** válasza:
52%
Úgyis meg fog dugni.
2018. jan. 10. 19:08
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, kívánom neked, hogy egyszer majd a férjed mellőled és a gyerekeitek mellől is lépjen le egy ilyen ki szűzk*r*va miatt, meglásd egyszer mindenki minden mocsokságát és gerinctelenségét visszakapja az élettől...
2018. jan. 11. 19:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Jesszus...te tényleg ennyire sötét vagy? Nehezen hiszem el, hogy 18 éves vagy. Inkább 15-nek tűnsz az írásod alapján...
2018. febr. 15. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!