Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családfő (35), akivel a nyáron egy buliban csókolóztunk és az ágyban kötöttünk, ki. Nem szeretkeztünk, mert még szűz voltam és nem akartam bevállalni. Folytassam?
Bármi kivitelezhető. Cselekedj úgy, hogy utána hányinger nélkül tudj tükörbe nézni.
Kérdem én, milyen személyisége tetszik neked, ha már nyílt titok, hogy családja van és házas, s annak ellenére teszi ezt?
Valószínűleg egy lukat lát benned, semmi többet :(. Becsüld magad többre...főleg, ha még szűz is vagy.
És milyen tanácsadásra lesz használható ez a jóember? Hogyan legyünk jellemtelen, gerinctelen, hazudozó önző szemétlàdàk? Mert az ilyet egyvalami érdekli : hogy bejusson a bugyidba, ès aztàn előadja mindenkinek, hogy milyen jól levarrt?
Tanácsot adni... ne röhögtess már...
Arra ott vannak a szüleid meg a barátaid, akit valószínűleg tényleg érdekel is, hogy mi van veled, és nem csak azt mondja, amit hallani akarsz hogy esetleg leszopd utána.
Ilyen barát meg kellene a fenének, értelmes felnőtt nő úgy elhajtanà a búsba, hogy csak úgy füstölne.
Azért, mert valaki rád nézett, nem kell rögtön a kútba ugrani érte.
Ezt azèrt írom, mert én is ilyen voltam cirka 25-30 évvel ezelőtt.
De ezzel csak sérülni fogsz. Ne tedd.
Öööö most az a kérdés, hogy folytasd-e????
Akadj le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!