Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családfő (35), akivel a nyáron egy buliban csókolóztunk és az ágyban kötöttünk, ki. Nem szeretkeztünk, mert még szűz voltam és nem akartam bevállalni. Folytassam?
"a csak ismerősök maradunk akik néha beszélnek, az úgy helyes szerintrtek?"
Igen, az mindenképp. De mivel vágysz rá, ezért ez nem ilyen egyszerű, akkor először el kell távolodnod tőle.
De ez kívülről okoskodás, egyik itteni válaszoló sem tudhatja mi van a másik oldalon. Többnyire nem, de gyakran jót tesz egy kapcsolatnak egy megcsalás. A legjobb lenne persze ha mindenki nyílt lenne, és mindenki jól is fogadná az őszinteséget.
Nekem is van személyiségem, de úgy látom tudom mért nincsenek ennyire odáig érte a nők. Hiányzik belőle az asszonycsalós, félrekúrós, szédítgetős jellemvonás.
Sőt, hányingert kelt már a gondolat is, hogy egy 18 éves lány értelmi és érzelmi szintje ott tart, hogy szűzen az izgatja, hogy smárolgat egy 35 éves házas emberrel. Pedig az írásából nem is tűnik prolinak, bár ez nem mérvadó ezen a téren.
Talán nem is gond, hogy viszonylag távol állok a nőktől. Hátam közepére sem kívánnék egy ilyen lányt.
Annyira bírom ezeket a sztereotípiákat, miszerint már rég elhagyta volna a családját ha nem lenne jó neki. Kérdem én ha annyira jó neki, miért köt ki más ágyában?
Persze.
Mert nem létezik olyan, hogy kötelességtudat, önzetlenség, stb...?
Lássuk be, aki másfele kacsingat ott valami nem oké. Még ha làtszólag úgy is tűnik, valami hiányzik. Talán csak az izgalom, de szerintem valójában mindegy hogy mi, hiszen a lényegen mit sem változtat. Minden ember más, minden helyzet más, van aki sosem lép ki egy rossz házasságból mert kötelességének érzi felelni a családjáért, vagy mert ez nyújt biztonságot és ez a megszokott, és van aki simán kilép belőle és mer változtatni. Ugyanakkor van, aki évek múlva teszi ezt meg. Sokáig hezitál aztán meghozza a döntést. Nem lehet kivetíteni mindenkire azt az egy opciót hogyha akar és nem jó neki, kilép. Ennél jóval összetettebb ez a dolog. Egy házasságban nem csak magáért felel az ember hanem a társáért is. Ha vannak gyerekeik, azokért is.
Mindenesetre a tanácsom az, hogy ne add neki ezt a kincset, aminek hatalmában vagy. Általánosságban tény, hogy egy házas pasi nem használ másra, csak a szexre. Vannak kivételek, de az sem garancia arra hogy utánna melletted fog kikötni.
De valójában mindegy ki mit mondd. Az ember a saját hibáiból tanul. 18 évesen én sem tudtam parancsolni a vágyaimnak, sajnos kemény leckéken át is estem. Bár ma sem tudok nagyon józan ésszel hasonló helyzetekben dönteni. Lehet itt nem ér semmit a tanulópénz. Az ember vonzódik, vágyakozók, szeret-ami felül ír mindent egy időre, majd csalódik, aztán levonja a tanulságot és megpróbál úgy élni, hogy többet ne essen hasonló gödörbe. Van aki több, van aki kevesebb sikerrel.
A döntés rajtad áll, de gondolom te is érzed már előre, hogy semmi pozitívra nem számíthatsz a későbbiekben. De mindig van kivétel. Csak baromi ritka.
Gondolj arra, hogy a gyerekeit, a feleségét, a te ismerőseid, a rokinaid stb. nem fogja érdekelni, hogy le is feküdtetek, vagy csak "kavartatok", ha miattad lesz válás.
Hagyd ezt a lelki nyomorékot. Inkább azon gondolkozz, hogy lehet, hogy 18 évesen nem találsz egy normális szingli pasit, akivel szerelem is lehet, nem csak beléd törli a farkát.
Csókolózás közben biztos jó lehet a feleségére gondolni. Vajon az utolsó nyalás óta mosott fogat?
Nem családfő, az ilyet nem művel. Ez csak egy házas ku.rvapecér.
Szépen ki fog énekelni a bugyidból, párszor megkúr, hogy legyen mivel dicsekedni a haveroknak meg a kollégáknak. Aztán mehetsz a pi.csába, helyetted meg jön a következő buta liba. Megmondta: őt nem zavarja, ha házas.
Te meg itt fogsz nyígni két hónap múlva, hogy minden férfi hűtlen disznó aki csak kihasznál, meg miért nem vesz komolyan a kinézett pasi.
De legalább ba.sztál egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!